MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Viktig information till dig som har för avsikt att demonstrera med Motståndsrörelsen och för yttrandefriheten i finska Tammerfors på lördag.

Lördag den 21 oktober anordnar Nordiska motståndsrörelsen en öppen demonstration under parollen För yttrandefriheten.

Syftet med tillställningen är att demonstrera för yttrandefriheten, då den har försvagats radikalt i Finland under de senaste åren. Vi demonstrerar också mot den mångkulturalistiska politiseringen av polisen i Finland samt förbudsåtalet mot organisationen.

Vi samlas klockan 12.00 på Laukontori i centrala Tammerfors. Det ligger ungefär en kilometer från Tammerfors tågstation och flera bussar går dit. Du kan använda dig av Repa Reittiopas-tjänsten (finns på finska och engelska) för att leta efter ett för dig lämpligt sätt att ta dig dit.

Alla som är oroade över den nuvarande utvecklingen är välkomna att delta i demonstrationen. Det spelar ingen roll om du tillhör en annan organisation eller ingen alls, alla är välkomna. Egna fanor och banderoller är dock förbjudna. Kläder med andra organisationers emblem är tillåtna. Gatupatrullorganisationen Soldiers of Odin har meddelat att de kommer att delta i demonstrationen.

Vi rekommenderar att ni lämnar bilen utanför centrum, då det kan bli svårt att hitta gratis parkeringsplatser. Ta kontakt med din närmaste aktivistgrupp ifall du är i behov av skjuts. Ifall du känner organisationens aktivister, ta kontakt med dem. Från Sverige kan vi dock i nuläget inte utlova någon samåkning icke-anslutna, men det skadar inte att fråga.

Marschen börjar när alla har anlänt till platsen. Innan det går vi igenom nödvändiga instruktioner, så se till att vara på plats i tid. Efter marschen kommer tal att hållas. Tillställningen kommer att avslutas senast klockan 15.00.

Vi önskar att alla deltagare kommer propert klädda och beter sig väl. Maskering är förbjudet. Det är inte heller rekommenderat eller snyggt att klä sig i mjukisbyxor/mysbyxor. Vi vill också att alla som deltar i marschen också deltar i skanderandet av slagord, om vilket ni kommer att informeras i början av marschen.

Det är inte tillåtet att komma berusad eller att avnjuta alkohol under tillställningen. Det är även förbjudet att röka under marschen och när talen hålls. Man bör dock ha med sig vatten.

Vi rekommenderar alla att hålla ett öga på väderrapporterna och klä sig därefter.

Lyssna på och följ arrangörernas instruktioner så att demonstrationen blir lyckad. Ifall enskilda individer sätter igång med att bete sig illa och bryta mot reglerna, så kommer dessa att avhysas från tillställningen.

Vi hoppas att människor kan prioritera dagens program utifrån vad som är bäst för finländarna och finländarnas frihet. Vi tror inte att en enda finsk nationalist kan ha någonting bättre för sig de timmarna som marschen pågår.

De viktigaste instruktionerna i koncentrerad form:

Kom i god tid
Klä dig propert
Bete dig exemplariskt

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.


  • Publicerad:
    2017-10-16 23:59