Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

98 procent: SD kommer inte stoppa folkmordet!

Av Redaktionen, 2017-01-30
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Vill du att SD kommer in i värmen efter riksdagsvalet 2018?

Förra veckan meddelade Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra att hennes parti vill fälla regeringen så snart som möjligt tillsammans med Alliansen och Sverigedemokraterna. Detta var den största trevaren gentemot Sverigedemokraterna sedan Decemberöverenskommelsen.

Blockskillnaden är nu enligt Sifos senaste mätning 2,9 procents fördel för de rödgröna, så Alliansen behöver Sverigedemokraterna och skulle med SD kunna bilda regering även om Kristdemokraterna åker ur riksdagen. Bara Moderaternas och Sverigedemokraternas procentantal uppgår till 37,9, att jämföra mot de rödgrönas 42 procent.

veckans-fråga-sd-alliansenNordfront ställde frågan till sina läsare om det vill att SD bildar regering med Alliansen och vad SD vid regeringsmakten kommer att leda till. Det visar sig att 44 procent anser att det är dåligt om SD bildar regering med alliansen medan 50 procent tycker att det är bra medan.

På ja-sidan var många, 19 procent, av åsikten att det bara är bra att SD når regeringsmakten av anledningen att de kommer bevisa för folket att de inte tänker stoppa det folkmord som ”mångkulturen” utgör.

Dessa 19 procent på ja-sidan ligger närmare nej-sidan eftersom de egentligen inte vill ha SD vid makten – annat än för att visa sig misslyckade. Omräknat skulle nej-sidan i så fall komma upp i 63 procent och ja-sidan 31 procent.

Noterbart är att av de som vill att SD ska nå regeringsmakten för att det är bra för landet eller folket så är det ytterst få som tror att partiet kommer att gå hela vägen och faktiskt stoppa folkmordet. Istället kommer SD i en regering göra nationella idéer mer normaliserade eller begränsa invandringen. Det är endast två procent av alla svarande som tror att SD kommer stoppa folkmordet.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-01-30 13:15