FRÄMLINGSINVASIONEN. En överväldigande majoritet av italienarna stöder landets nya inrikesministers önskan att stänga hamnarna så att migrationsbåten Aquarius inte kan lägga till vid Italiens kust.

Fiendebåten Aquarius

Den organiserade främlingsinvasionen tär hårt på Italien och den invällande mångkulturen skapar kaos på många ställen. För några dagar sedan skrev Nordfront om att Italiens nye inrikesminister Matteo Salvini avsåg att stänga italienska hamnar för skepp med lyckosökare från Afrika, för att skydda den italienska befolkningen.

Internationella politiska reaktioner har, liksom de huvudsakligen vänstervridna judiskt ägda massmediebolagen, fördömt tilltaget och krävt att Italien ska agera mer ”humant”, men en nyligen genomförd undersökning visar att 80 procent av det italienska folket stöder inrikesministerns vilja i denna fråga. Detta kan vara en indikation på att italienarna allt mer har tröttnat på främlingsinvasionen som drar fram som en farsot över landet.

Undersökningen har genomförts baserat på data insamlade av Eumetrainstitutet och Institutet för internationella frågor. Sammanställare för data är Alessandro Amadori. Detta rapporterar den italienska publikationen Affaritaliani.

— Statistiken är mycket tydlig: 30 procent av italienarna anser bestämt att alla invandrare ska hållas borta från Italien, säger Amadori.

— Femtio procent kan tänka sig partiell acceptans av invandrarna men endast efter en seriös och noggrann granskning av deras påstådda behov av asyl än vad som är fallet idag. Bara 20 procent välkomnar alla invandrare, säger han.

— Den stora majoriteten, ungefär 80 procent, stöder inrikesdepartementet och i synnerhet inrikesministern, tillägger Amadori.

Folket ser med detta facit i hand ut att kraftigt sluta upp bakom Salvinis politik som han har lovat ska bli hård mot massinvandringen. Under valkampanjen lovade han att han skulle verka för att deportera en halv miljon illegala invandrare från Italien.

Båten Aquarius som nu har över 600 rasfrämlingar ombord, och som styrs av Läkare utan gränser och SOS Méditerranée, och som Salvini nu vill hindra lägga till i Italien, är Salvinis första anti-massinvandringsutspel. Medan det italienska folket applåderar honom, får han kritik från Frankrikes globalistiske president Emmanuel Macron som kallar Salvinis avsikter för vedervärdiga.

Men Macrons kritik är enligt Italiens premiärminister Giuseppe Conte att betrakta som en oförskämdhet eftersom Macron medan han kritiserade Salvini inte brydde sig om att berätta att Frankrike har beslutat att stänga sin gräns i söder mot Italien från invandrare, vilket har inneburit att Italien har fått ta hela smällen av de uppskattningsvis cirka 640 000 invandrare som har strömmat in i Italien sedan 2013. Conte kritiserar därför Macrons Frankrike för att vara ett ”hyckleriets land” och lovade att Italien inte kommer att låta sig läxas upp av Frankrike.

Salvini svarar också Macron med att han står fast i sin avsikt att hindra skeppet att lägga till.

— Om det inte kommer en offentlig ursäkt, gör premiärminister Conte rätt om han beslutar att inte besöka Frankrike”, sade Salvini i ett hot om att ställa in ett planerat möte mellan de båda ledarna.

Vad som ska hända med skeppet som ägs av ”människorättsorganisationerna” vilka bedriver en egen migrationspolitik utan stöd från någon legitim europeisk stat, är i skrivande stund oklart.

Källa:
Migranti, l’80% degli italiani appoggia la linea di Salvini e del governo
Giuseppe Conte contro Emmanuelle Macron: ”Italia non accetta lezioni da Paesi ipocriti”


  • Publicerad:
    2018-06-16 15:15