MASSINVANDRING. Enligt Österrikes inrikesminister får 90 procent av landets invandrare socialt bistånd, vilket medför stora ekonomiska utmaningar.

Österrikes inrikesminister, Wolfgang Sobotka, säger till landets största tidning Kronen Zeitung att hela 90 procent av rasfrämlingarna i landet får socialt bistånd, vilket är en enorm belastning för landets välfärd och ekonomi. Han motsätter sig nu EU:s direktiv om att öppna landets gränser ytterligare.

— Vi hade upp till 15 000 flyktingar om dagen i några dagar, idag är det i genomsnitt 30. Det är viktigt att sätta press på de som för in invandrare olagligt till Europa via Medelhavet och på andra sätt, säger Sobotka.

Massinvandringen över Medelhavet minskades med hela 87 procent efter att Italien gjorde ett avtal med Libyen om att jaga iväg människosmugglare samt övervaka kusten med nyinköpta kusbevakningsbåtar. Detta skapade vrede bland globalisterna i Bryssel som nu driver en intensiv lobbyverksamhet för att häva avtalet samt pressa samtliga europeiska nationer till att tta bort gränskontrollerna och tvinga dem till att ta emot nya våger av invandrare från tredje världen.

Källor:
90% of Immigrants in Austria on Social Welfare
90% av innvandrerne i Østerrike mottar sosialhjelp


  • Publicerad:
    2017-09-22 10:15