ÖSTERRIKE. I ett utebad i staden Perchtoldsdorf har man satt upp skyltar, vilka är tänkta att hindra invandrare från att tafsa på flickor och smyga in i damernas omklädningsrum.

De bisarra skyltarna har text på engelska franska och arabiska, men ej på tyska.

I ett försök att förhindra sexuella övergrepp har ledningen för ett utebad i den österrikiska staden Perchtoldsdorf beslutat att sätta upp nya förbudsskyltar som riktar sig till rasfrämlingar.

En av skyltarna visar en man som är på väg att gå in i damernas omklädningsrum, med ordet ”stop!” ovan. Den andra visar en ung blond kvinna i bikini, som ansätts av tre händer, med ordet ”no!”. Bredvid de respektive bilderna finns också text på engelska, franska och arabiska. Uppenbarligen tyckte man inte att det behövdes någon tysk text.

Många österrikare har reagerat starkt på det faktum att dylika bisarra skyltar ens ska behövas sättas upp. Parlamentsledamoten Christian Hoebart från det invandringskritiska Frihetspartiet (FPÖ) har bland annat skrivit ett debattinlägg där han frågar sig om det är rimligt att man i ett civiliserat samhälle ska behöva informera badgäster om att det är förbjudet att antasta kvinnor. Hoebart menar att detta bara är ytterligare ett tecken på att Österrike underordnar sig massinvandringen och anpassar sig till de främlingar som invaderat landet.

Enligt Hoebart ska personer också ha hört av sig till honom och berättat att de sett liknande skyltar vid andra utebad i Österrike.

Under förra sommaren erbjöds unga österrikiskor engångstatueringar med ordet ”no!” när de besökte utebad. Tanken var att dessa skulle ha en liknande avskräckande effekt på tafsande rasfrämlingar som förbudsskyltarna i Perchtoldsdorf.

Källa:
Austrian Swimming Pool puts up Signs to Stop Migrant Assaults


  • Publicerad:
    2017-07-22 13:00