MÅNGKULTUREN. En blond kvinna knuffades på lördagen i ryggen av en invandrare och föll nedför trappan till en tunnelbanenedgång i Paris. Kvinnan undgick av ren tur att skadas allvarligt medan mannen obekymrat promenerade vidare.

Invandraren gav kvinnan en hård knuff i ryggen. Fotomontage: Twitter.

En invandrare knuffade på lördagen brutalt en kvinna nedför trapporna till en tunnelbanenedgång i Paris.

Incidenten föregicks av att mannen och kvinnan hade någon form av upprörd ordväxling. Det är oklart vad som föranledde grälet eller om de kände varandra sedan tidigare.

När kvinnan vände sig från mannen för att gå nedför trappan till tunnelbanan fick hon en hård knuff i ryggen av mannen. Mannen fångades på film när han med knuffen fick kvinnan att tappa balansen och falla framåt i trappan. Kvinnan lyckades med några snabba steg undvika att falla handlöst men slog hårt huvudet i väggen.

Hon blev sedan sittande en stund i trappan medan mannen obekymrat gick vidare. Lite senare kan man se hur hon fått hjälp att resa sig och på darriga ben börjar gå uppför trappan.

Det var bara turen och kvinnans rådighet som gjorde att hon inte skadades allvarligt.

Några afrikaner som såg händelsen kommenterade upprört men gjorde inget för att hjälpa kvinnan.

Hela klippet kan ses här.

Händelsen har uppmärksammats på Twitter där någon skriver: ”Föreställ er om detta varit en svart kvinna som knuffats i ryggen nedför trapporna? Videoklippet hade vid detta laget varit viralt över hela världen. Jag varken vet eller vill veta vad som hände här, men det är motbjudande”.


  • Publicerad:
    2021-04-18 11:50