PEDOFILI. Näthandelsjätten Amazon sålde sexdockor som föreställer barn. Efter kritik i sociala medier har amazon nu tagit bort sexdockorna från sin hemsida. 

Sexdocka som såldes av näthandelsjätten Amazon. Foto: Twitter.

Näthandelsjätten Amazon har sålt sexdockor som föreställer små barn. Efter att detta har uppmärksammats och kritiserats i sociala medier har Amazon valt att ta bort produkterna från sin hemsida.

Sexdockorna såldes bland annat på Amazons franska hemsida och om man klickar på länken till produkterna får man som svar att produktsidan inte längre finns. Den chockerande upptäckten har bland annat uppmärksammats av twitteranvändaren Martina Markota i ett inlägg på Twitter.

”Det här säljs på Amazon. Vem är det som tillverkar, säljer och köper de här produkterna? Finns det något vi kan göra åt det här? Folk där ute vill bekämpa skurkar, kommer de att göra något åt det här?”, frågar sig Markota i inlägget.

Sexdockorna ska enligt produktbeskrivningen både se ut som barn och vara i ungefär samma storlek som ett barn.

”Våra dockor kommer att ge dig en ny och exotisk upplevelse som kommer att få dig att känna en upphetsning du aldrig tidigare haft. Det kommer att tillfredsställa dina starkaste begär och underhålla dig”, står det att läsa i barnsexdockornas produktbeskrivning på Amazon.

Vidare beskrivs att dockorna är gjorda i mjuk silikon för att det ska kännas som huden på en riktig människa. Det beskrivs också att dockorna har ”realistiska ansikten, mjuk rumpa”, samt att dockans underliv är texturerat på insidan. ”Du kan få allting du förväntar dig av en riktig flicka”, avslutas produktbeskrivningen.

Enligt säljarens profil på Amazon produceras barnsexdockorna av ett företag i staden Lüliang i Kina. I en produktrecension på sidan berättar signaturen Florian M att han är mycket nöjd med barnsexdockan.


  • Publicerad:
    2020-08-19 18:20