Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Amazon vidtar åtgärder mot AI

Inte längre tillåtet att självpublicera fler än tre böcker om dagen Haft stora problem med ”författare” som säljer böcker skrivna av AI.

Hollywood tänker pumpa ut fler Sagan om ringen-filmer

Warner Bros tänker försöka överträffa Peter Jackson Säger man man vill göra flera filmer baserade på Tolkiens värld.

Google hjälper Israel att folkmörda palestinier

Har ingått miljardkontrakt med den sionistiska ockupationsmakten Bistår med avancerad AI-teknik för övervakning och datainsamling av palestinier.

Amazon stänger av tittaromdömen under ”Maktens ringar”

Flodvåg av kritik mot ”mångkulturen” i serien Amazon vill stoppa ”trollen”.

Nya Amazon-serien sågas av Tolkien-fans efter trailer

Får massiv kritik för politisk korrekthet och avvikelser ursprungsverket Kallas ”den intersektionella woke-förstörelsen av våra historier och legender”.

Amazon attackerar besvikna Tolkienfans efter multikulti-bakslaget

Kallar Tolkienfans för ”anonyma troll” Använder fejkad Tolkienexpert för att motivera multikulti-propagandan.

Amazon och slakten av Tolkiens eftermäle

Afrikanska dvärgdrottningar, rasblandning och kvinnliga militära befälhavare Simon Holmqvist skriver om den kommande Amazonserien ”The Lord of the RIngs: The Rings of Power”.

Amazon tar bort varor prydda med hakkors

STORFÖRETAG. E-handelsjätten Amazon har upptäckt att produkter prydda med hakkors har sålts på företagets svenska sida. Nu tas produkterna bort.

Amazon får en ny judisk VD

JUDISK MAKT. Storföretaget Amazon byter VD. Den tidigare VD:n Jeff Bezos blir verkställande chef, och byts ut mot juden Andy Jassy.

Parler censureras av Google, Apple och Amazon

INTERNETCENSUR. Den alternativa sociala media-plattformen Parler tas bort från diverse appbutiker och servertjänster i den senaste censurattacken. Mängder av människor strömmar till den yttrandefrihetsvänliga plattformen när censuren hårdnar.

Ingen vit jul för Amazon – lanserar antivit julfilm med enbart afrikaner

KULTURMARXISM. Årets julannons från näthandelsjätten Amazon är en antivit propagandafilm med enbart svarta skådespelare.

Miljardärers samlade rikedom har ökat till 10,2 biljoner dollar under corona

GLOBALISMEN. Världens drygt tvåtusen miljardärer blir snabbt allt rikare. Under coronakrisens klimax växte deras tillgångar med drygt en fjärdedel. Rikedomskoncentrationen är tillbaka till läget vid förra sekelskiftet.

Amazon spionerar på sin personal

ÖVERVAKNING. Det arbetarföraktande företaget Amazon som allt mer ökar sina investeringar i Sverige spionerar på sin egen personal, även utanför företagets formella domäner.

Nisha Besara (S) lobbar för Amazon i Sverige

LOBBYISM. Nisha Besara är en del av det socialdemokratiska maskineriet som numera lobbar för vapentillverkare och amerikanska storbolag.

Amazon sålde sexdockor som föreställer barn

PEDOFILI. Näthandelsjätten Amazon sålde sexdockor som föreställer barn. Efter kritik i sociala medier har amazon nu tagit bort sexdockorna från sin hemsida.

Amazon sålde blöjor för lägre än inköpspriset för att slå ut och köpa upp konkurrenter

GLOBALISM. E-handelsjätten Amazon misstänks för att under flera månaders tid sålt blöjor under inköpspris för att sabotera för konkurrenten Quidsi och få dessa att göra så stora förluster att de till slut var tvungna att sälja företaget till Amazon – något som också skedde.

Amazon ska etablera sig i Sverige – kan konkurrera ut inhemska alternativ

STORFINANSEN. E-jätten Amazon planerar en etablering i Sverige. Nu varnas det för att storföretaget kan komma att konkurrera ut inhemska aktörer.

Amazon lagrar biometrisk data från amerikanska medborgare i Eskilstuna – är Sverige kärnan i Djupa staten?

DEN DJUPA STATEN. I en ny film berättar Mathias Andersson om Amazons datalagringshall utanför Eskilstuna. Även andra IT-jättar som Google och Facebook har med hjälp av etableringsstöd och skattebefrielse fått hjälp från både regeringen och en välvillig opposition att etablera sig i Sverige – vilket ger upphov till vissa frågor.

Amazons nya distributionscenter i Los Angeles nedbrunnet

UTRIKES. Kraftiga ljud hördes innan branden bröt ut i det nya distributionslagret.

Netflix och Amazon stöder afrikanernas upplopp i USA

RASKRAVALLERNA I USA. Filmströmningstjänster och kändisar stöder och betalar borgen åt kriminella rasfrämlingar som grips i kravallerna i USA.

Amazon vill kartlägga coronaspridningen i Sverige

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET. Internetjätten för samtal med MSB om coronakartläggning av Sverige.

Amazon bannlyser Mein Kampf

CENSUR. Amazon utnyttjar sina dominansställning på bokmarknaden för att förbjuda maktkritisk litteratur.

Amazon gör tv-serie baserad på Tolkiens värld

KULTUR. Amazon har meddelat att man kommer att gå vidare med planerna att göra en tv-serie baserad på J.R.R. Tolkiens verk. Trots att den i media kallas en ”Lord Of The Rings”-serie kommer handlingen att utspela sig många tusen år före historien om maktens ring, som porträtteras i de klassiska filmerna av Peter Jackson.

Turbokapitalisterna i ”De fyras gäng” utarmar världen

GLOBALISM. Fyra IT-företag hamstrar ekonomiska tillgångar i en aldrig tidigare skådad omfattning.

En av tre vill ha sin bank hos Facebook

UNDERSÖKNING. Konsultfirman Accenture gjorde en undersökning om ifall människor skulle vara villiga att byta bank- eller försäkringsbolag om Facebook eller Google började erbjuda sådana tjänster. Resultaten blev att en tredjedel skulle kunna tänka sig att ha sina bank- och försäkringstjänster hos någon av IT-jättarna.

Amazon får kritik för nationalsocialistiska attiraljer

KANADA. Säljsidan Amazon tillåter sina användare att sälja föremål med anknytning till nationalsocialism. Nu uppmanar en jude till bojkott mot sidan.