KRISTALLNATTEN. Nordfront har fått motta flertalet anonyma tips om bl.a. klistermärken eller affischer med davidsstjärnan som satts upp. Innehåller också exklusiva uttalanden. VARNING FÖR STARKA BILDER! Uppdaterad kl 17:45.

Under Kristallnatten tycks det på flera orter runt om i Danmark och Sverige, men också i Norge och Finland, ha målats och satts upp klistermärken med davidsstjärnor hos välkända judisk makt-aktörer som agerat subversivt mot det nordiska folket, samt på olika monument och byggnader som kan kopplas till denna rörelse.

Nordfront har fått en del foton skickade till sig från förfärade läsare som inte kan förstå hur antisemitismen kan frodas så här i Norden. En tipsare som kallar sig Amalek skriver exempelvis:

”Må hända att judisk makt-rörelsen haft en betydande del av ansvaret för massinvasionen av främlingar till Norden, Holodmor och alla kommunismens offer, att ha hjärntvättat vårt folk till att känna skam för sitt ursprung, framflyttandet av gränserna för homolobbyn och pedofili, det ränteslaveri vi varje år betalar miljarder för och den massiva mängden pornografi och dekadens i samhället – men, inte förtjänar de att utsättas för klistermärken på sina brevlådor. Någon form av rim och reson får det väl ändå vara?!”

En annan som hört av sig och ställt upp på en intervju med Nordfront är Shlomo Shekelstein, som egentligen heter något annat, men inte vill framstå med eget namn på grund av rädsla för hot och våld. Shekelstein invandrade till Sverige från Polen under 30-talet och har aldrig gjort någon hemlighet av sitt judiska arv.

”Jag överlevde 12 nazistiska dödsläger, men aldrig har jag varit med om något så här fruktansvärt. Det här känns som en ny förintelse!” – säger Shekelstein till Nordfront.

Nedan publiceras några av de insända bilderna. Givetvis publiceras bilderna inte för att hetsa mot någon folkgrupp utan för att belysa det fruktansvärda med den ökande antisemitismen i Norden år 2019. Även andra medier har publicerat bilder av det, vilket kan ses exempelvis på skärmdumpen längst ner.

Sydsvenskan i Malmö.

Schibstedt, Bergen i Norge.

Synagogan i Helsingfors, Finland.

Friends of Israel, Dronninglund i Danmark.

Corren, Linköping.

Nordea, Ludvika.

Dansk-Israeliska föreningen, Århus i Danmark.

Norrbottenmedia, Luleå

Skärmdump från bt.dk.

Obekräftade rapporter har inkommit på att liknande tilltag genomförts också vid flera lokaler i Stockholm, Borlänge, Falun, Nybro och Norrköping i Sverige, samt i Silkeborg, Ry, Fredericia, Randers och Ålborg i Danmark.


  • Publicerad:
    2019-11-10 12:24