TYSKLAND. En grupp invandrare löpte amok på badhuset Johannisbad i Zwickau i Tyskland. Gruppen av främlingarna ska bland annat ha onanerat i jacuzzin, bajsat i barnpoolen och de ska även ha sextrakasserat kvinnor i omklädningsrummen.

Det var nyligen som en grupp invandrare hamnade på en övervakningsfilm på badhuset Johannisbad i Zwickau när de löpte amok bland övriga badgäster. Bland annat ska gruppen, bestående av både män och kvinnor, ha onanerat i badhusets jacuzzi, bajsat i barnpoolen och gått in i det kvinnliga omklädningsrummet och ofredat kvinnorna som befann sig där.

De ska också ha skrattat personalen rätt upp i ansiktet när de blev konfronterade med vad de pysslade med. De ska dessutom ha drivit alla andra besökare i badhuset till flykt. Efter händelsen har badhuset tillsvidare portat asylsökare.

Rainer Kallweit, på Zwickaus stadshus, beskriver den ofattbara händelsen som inträffade på badhuset.

— En asylsökare onanerade i bubbelpoolen och ejakulerade i handfatet. Detta är även inspelat på övervakningskameran, skriver han.

Vidare berättar Kallweit att det redan dagen innan hade inträffat obehagliga händelser med en grupp asylsökare. Han skriver att runt åtta invandrare satt i bastun och trakasserade andra besökare, vilket ledde till att personalen var tvungna att ljuga om att bastun inte var tillgänglig när asylsökarna ville använda bastun. Detta för att de kvinnor som var i bastun inte skulle behöva bli trakasserade.

Händelserna har lett till att ett flertal anmälningar har kommit till polisen från kvinnor och flickor om att de blivit sexuellt trakasserade när de besökt badhuset.

Johannisbad kommer att tillåta asylsökare som gäster igen när de lärt sig hur man ”beter sig mot kvinnor och flickor i badkläder” och när de har lärt sig ”reglerna som gäller på badhuset”.

Källa:
Locals Fled Pool After Migrants Masturbated Into Jacuzzi, Defecated Into Kid’s Pool, Invaded Girls Changing Rooms


  • Publicerad:
    2016-01-23 01:40