Den nobla självförsvarskonsten. Så kallas boxningen. I ett patetiskt försök att ytterligare begränsa oppositionen och skrämma upp folket har etablissemanget nu börjat hetsa runt det faktum att vi i Motståndsrörelsen tränar olika former av självförsvar. Tydligen är det ”inte bra” om vi har möjlighet att försvara oss om vi blir angripna.

Aktivister vistas en hel del på gator och torg i sin strävan efter att nå ut till folket med information om vad organisationen står för. Dock medför medias lögner och hets mot Motståndsrörelsen att aktivister då och då blir angripa av folk som köpt medias lögner, meningsmotståndare eller polis. Så för att kunna försvara sig mot våldsamma angrepp tränar man bl.a. boxning. Man tränar naturligtvis också för att det är bra träning för kropp och själ, samt för att det är roligt.

Den 11:e maj körde Näste 5 ytterligare ett pass boxningsträning. Träningen inleddes med 2.5 km löpning som uppvärmning och övergick sedan i olika teknikövningar med fokus på fotarbete, grundslag och enklare undanmanövrar, kontring och sedan med lättare tekniksparring.

Avslutningsvis körde man dynamisk styrketräning på olika stationer så att hela kroppen fick jobba på olika sätt. Detta var årets första utomhusträning, men definitivt inte den sista.


  • Publicerad:
    2018-05-13 16:30