VÄRMLAND. Vid 21-tiden under lördagskvällen utbröt ett större bråk på ett asylboende i Munkfors. Fyra män födda 81, 92, 93 och 95 greps senare av polisen. Även i Årjäng samt i Råda har bråk under lördagskvällen ägt rum.

Vid 21-tiden under lördagskvällen larmades polisen till ett asylboende i Munkfors där ett större bråk pågick mellan två grupperingar. Fyra män ska ha gått till attack mot andra boende, däribland kvinnor och barn. Knytnävsslag ska ha utdelats och tallrikar kastades mot huvudet på de boende.

De fyra männen kunde strax efter 23-tiden gripas av polisen misstänkta för grov misshandel. Flera av asylsökarna fick uppsöka sjukhus i samband med bråket. Tre av de fyra männen anhölls efter förhör, den yngsta av dem försattes senare på fri fot.

Även i Årjäng larmades polisen till ett asylboende med anledning av att en misshandel ska ha inträffat. Bråket ska ha uppstått efter att en asylsökare ska ha knackat på en annan asylsökares dörr. På polisstationen i Råda dök en kvinna upp och berättade med hjälp av en tolk att hon blivit misshandlad av en annan kvinna på deras asylboende.

Källor:
Tre fick föras till sjukhus
Tre anhållna för grov misshandel


  • Publicerad:
    2016-02-08 12:50