SVERIGEHAT. Cirkusjuden Henry Bronett skrev under dagen en krönika med en mycket bitter slutkläm.

henry_bronett_2

Samtidigt som israeler firar att Israel spränger sönder palestinska barn så menar judisk makt-anhängaren, Israel-fanatikern och tillika cirkusentusiasten Henry Bronett att antisemitismen breder ut sig i Sverige på grund av den israeliska aggressionen i Gaza, och att svenskar inte ställer upp tillräckligt för judisk makt-rörelsen.

Det är i den judiska Bonnier-tidningen Expressen som Bronett i en krönika bland annat uttrycker att han vill att kyrkklockor ska ringa till förmån för Sveriges judar. Han refererar bland annat till misshandlar och spottloskor, utan att precisera var dessa händelser ska ha utspelat sig:

I vårt land hörs ingen av våra ledare, debattörer, anti-rasister, inga nyckelskramlare som upprörts över Sverigedemokraternas demokratiska torgmöten, säga något. Inga kyrkklockor ringer i protest mot att judar misshandlas och spottas på i vårt land.

Han refererar även till den groteska mästerbluffen och tillika ”Förintelse”-religionen och påstår att judar gasades i Tyskland, trots att det inte finns någon som helst teknisk bevisning för det. Exempelvis existerar ingen obduktionsrapport som styrker att en (1) jude gasades av tyskarna. Experter har även undersökt de påstådda gaskamrarna och klargjort att ”gaskamrarna” är icke-funktionabla.

Detta hindrar dock inte Bronett från att spinna vidare på den groteska bluffen:

Då teg många av rädsla eller ointresse. Då jublade också många, för de tyckte det var rätt. Då mördades sex miljoner människor. Sex miljoner judar blev till aska, innan ugnarna äntligen stängdes av. […] Så vad händer i vårt land nu, då man efter att partiledaren Stefan Löfven på sin Facebooksida skrivit att ”Israel måste respektera internationell rätt, men har självfallet rätt att försvara sig”, kunde läsa kommentarer om att Hitler borde ha fått mer tid, att han borde ha fått avsluta sitt verk och gasat ihjäl alla judar?

Redan på 1850-talet började judisk makt-rörelsen gnälla om ett massmord på 6 000 000 judar. Här granskas några träffar mellan 1915 — 1938, dvs. innan ”Förintelsen” påstås ha ägt rum, läs mer här.

Han avslutar sin krönika med att banna alla som inte mobiliserar sig till förmån för judisk makt-rörelsen:

Ni som ju säger er stå upp för vår frihet och demokrati som så vurmar för allas lika värde, för moral och rättvisa, ni som har mage att kalla er antirasister, ni skiljer tydligt på rasism och antisemitism nu med er tystnad, fast det borde vara samma sak.

Fan ta er tystnad i vårt Sverige!

Fakta: Henry Bronett

Henry Bronett och Robert Bronett driver Cirkus Scott, som bröderna tog över efter att fadern Francois Bronett dog.

Henry Bronnet, som tillhör Judiska Församlingen, är även känd som skådespelare, han har exempelvis medverkat i judinnan Susanne Ostens filmer, bland annat filmen ”Bröderna Mozart”. Henry Bronett har även använt sitt skådespeleri inom ramen för den Judiska Teaterns verksamheter i Stockholm men har också ett öppet engagemang för Israel, eftersom han är engagerad i den Sionistiska Federationen i Sverige.

Då Sionistiska Federationen höll landskonferens, den 21:a oktober 1990, var det Henry Bronett som för de samlade sionistledarna högtidligen läste upp Israels självständighetsförklaring (se artikel i Judisk Krönika, nr. 6, 1990). Henry Bronett var också, i tradition från fadern, programledare för ”Israelfestivalen” 1989 (se annons för evenemanget i Förenade Israelinsamlingens tidskrift Menorah, nr. 4, 1988).

Bröderna Bronett gör även reklam för sitt jippo ”Cirkusprincessan” i den sionistiska tidskriften Judisk Krönika (se deras annons i Judisk Krönika nr. 2, 1999).

Källa: Nationell.nu

Källa:
”Antisemitismen ökar i Sverige – och vi tiger”


  • Publicerad:
    2014-07-29 20:30