USA. Den amerikanske pro-vita aktivisten David Duke kommer inom en snar framtid att återvända till politiken. Han säger bland annat att han kommer att ta upp frågor som Donald Trump har valt att inte adressera.

duke

David Duke, här som ung medlem i Ku Klux Klan.

Den inom nationella kretsar välkände och omtyckte Dr. David Duke kommer till vintern att återvända till politiken. Nästa vecka kommer han att avslöja om det blir en lokal satsning eller om han ställer upp i valet till senaten. Efter att Donald Trump öppnat debatten kring invandringen och enligt många utmanat den politiska korrektheten så ser Duke chansen att belysa frågor som är lite mer radikala.

— Jag kommer att konfrontera vår tids största problem – nämligen den demografiska etniska rensningen av europeiska amerikaner, säger Duke och fortsätter:

— Den olagliga invandringen måste och kan stoppas. Om det behövs så tar vi hem våra trupper från utlandet och låter dem patrullera gränserna. Men att stoppa den olagliga invandringen löser inte problemet med folkutbytet av europeiska amerikaner. Om vald, så kommer jag föra fram ett förslag att slopa invandringsakten från 1965, vilket är en diskriminerande lag som är designad för att etniskt rensa denna nation från europeiska amerikaner.

David Duke kommer dessutom föreslå ett förbud av Affirmative Action (raskvotering), vilket han kallar ”inget annat än anti-europeisk rasism”. Han uttrycker stort förtroende för hans framtida kampanj och menar att den definitivt är genomförbar.

— Det finns många saker som är till vår fördel nu, som aldrig tidigare funnits under en valkampanj. Vi har internet och sociala medier för att direkt driva vårt budskap till folket, istället för att behöva vara beroende av vad traditionell media väljer att berätta om oss, förklarar Duke.

Daily Stormers Andrew Anglin är en av dem som uttryckt glädje över Dukes återkomst:

— Jag garanterar er att om vi får in Trump nu och sedan Duke in i kongressen, då är vi redo att efter Trumps presidentperiod, installera en riktig anti-semit som president. Duke kan vara den mannen.

Källor:
Draft David Duke for Congress!
David Duke to Run for Office


  • Publicerad:
    2016-07-16 21:45