Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Demonstrera med oss 1 maj i Ludvika och Boden – En vecka kvar!

Av Redaktionen, 2018-04-24
redaktionen@nordfront.se

MOTSTÅND. Den 1 maj arrangerar Nordiska motståndsrörelsen två demonstrationer samtidigt, en i Ludvika och en i Boden. Här finner du all nödvändig information!

Click here for information in English.

För första gången i modern historia arrangeras två nationella demonstrationer samtidigt. De går under parollen ”Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET!” och är öppna för alla folkfränder oavsett om de är medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen eller inte. Det finns inte heller varken någon undre eller övre åldersgräns för att delta.

Vill du samåka till någon av demonstrationerna är det inte helt omöjligt att du fortfarande kan få en plats. Du finner kontaktinformation här.

Samling sker kl 12:00 i de bägge städerna. I Ludvika sker samling på Mossplan (mellan Mossgatan, Malmgatan och Tunnelgatan) och i Boden på parkeringen till Dollarstore (Kaptensgatan).

Nedan är den tillståndsgivna marschrutten för Ludvika (från Mossplan, via Mossgatan, Uppfartsvägen, Skolgatan, Köpmansgatan och Storgatan). Talen kommer hållas ca kl 14:00 på Garvarns torg.

Nedan är den tillståndsgivna marschrutten för Boden (följer Brogatan och svänger sedan in på Kungsgatan för att avslutas på Kvarnängen i de centrala delarna av Boden.) Talen kommer hållas ca kl 14:00 på Kvarnängen.

Det kommer totalt vara tio olika talare under de bägge demonstrationerna. Exempelvis kommer Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland hålla tal i Boden och Pär Öberg och Jörgen Kromann i Ludvika. Du kan läsa en presentation av samtliga talare här.

Vi rekommenderar samtliga som vill ta del av talen att delta i demonstrationståget och inte bara sluta upp vid slutdestinationen. Detta dels då vi med tidigare erfarenhet vet att det inte är säkert polisen släpper fram allmänheten för att beskåda talen.

Ordningsregler för demonstrationerna samt utskrivningsbara flygblad/affischer om du vill hjälpa till att mobilisera folk hittar du här.

Denna artikel kommer att uppdateras om det kommer någon ny information. För eventuella frågor kring smått som stort, tveka inte att höra av dig via vårt kontaktformulär!

Slut upp med oss och skriv historia. Tillsammans, bit för bit, återtar vi Sverige och Norden. Väl mött i Ludvika och Boden!


  • Publicerad:
    2018-04-24 12:00