Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Den långa marschen mot seger

Av Sebastian Elofsson, 2017-06-19
sebastian.elofsson@nordfront.se

MÅNADSRAPPORT. Nordfronts kampredaktör Sebastian Elofsson skriver här om månaden som gått. Elofsson kommenterar också situationen i Norge och konstaterar att den enda vägen framåt mot seger är genom fortsatt kamp.

Vad hände under maj månad? Var det en helt vanlig kampmånad under Tyrrunans tecken? Svaret är så klart både ja och nej. Ja, eftersom att det var ännu en månad fylld av fanatisk kamp mot det politiska, ekonomiska och mediala system som önskar att förinta vår ras.

Nej, eftersom att systemet la i en högre växel i sina försök att krossa det enda sanna motståndet mot deras förintelsepolitik och att Nordiska motståndsrörelsen som svar på detta vägrar att vika sig! Det har nu blivit dags att sammanfatta månaden som gått.

I folkgemenskapens tecken!

Den första maj organiserade Nordiska motståndsrörelsen sin andra första maj-demonstration, denna gången i Falun under parollen ”I folkgemenskapens tecken!”. Cirka 550 stolta och rakryggade nordiska arbetare ur samhällets alla skikt marscherade sida vid sida som bröder och systrar jämfört med förra året i Borlänge då deltagarantalet blev 350.

Vindarna har börjat att vända för den nationalsocialistiska rörelsen i Norden. I decennier har vi varit marginaliserade men nu, när samhällets grundvalar ruttnar, vaknar folket upp ur den kulturmarxistiska dvalan. Borlänge, Stockholm, Helsingfors och Falun är bara början på vår långa marsch mot total seger.

Tumultet i Rättvik

Den sjätte maj höll Näste 1, 4 och 5 en gemensam offentlig flygbladsutdelning på Rättviks marknad. Marknaden hade ”terrorsäkrats” på grund av terrordådet i Stockholm men ändå så fanns där inga märkbara säkerhetsåtgärder. När motståndsmännen ställde upp sig med banderoll och började dela ut flygblad så dröjde det inte länge förrän ordningsvakter och polis dök upp.

Efter ungefär en timme så dök det upp en brandbil som ställde sig framför banderollen i ren provokation för att hindra Motståndsrörelsens opinionsbildande. Chauffören som körde brandbilen försökte sedan backa på Motståndsrörelsens aktivister när banderollbärarna flyttade på sig. Så här säger Pär Sjögren, chef över Motståndsrörelsens femte näste, om händelsen till Nordfront:

Vi körde en vanlig flygbladsutdelning på Rättviks marknad då det brukar vara mycket folk där. Vi ställde upp oss med en banderoll och flygblad delades ut. Allt gick bra och ordningsmakten skötte sig till en början. Men efter cirka en timme kom det en brandbil som ställde sig i vägen för vår banderoll och skymde sikten. Som jag förstod det så frågade man chauffören om han skulle stå där och då svarade han ja. Banderollhållarna flyttade då på sig, cirka två meter från brandbilen. Efter en stund började chauffören att backa brandbilen mot våra aktivister och han verkade inte ha avsikten att stanna. Aktivisterna uppmärksammade detta men chauffören stannade först inte. Det var inte förrän när aktivister började slå mot chaufförens dörr som han stannade, ungefär 30-40 cm från banderollhållarna.

Hela intervjun med Sjögren går att läsa HÄR. Brandbilschauffören har blivit anmäld.

Positiva främlingar och fantasifyllda frisyrer i Göteborg

Lördagen den 13 maj genomförde aktivister ur Näste 2 en offentlig flygbladsutdelning i centrala Göteborg med huvudfokus på flygbladet med budskapet att ”återta makten från globalisterna!”. Man ställde upp sig med fanbärare i korsningen Kungsgatan-Korsgatan bredvid Domkyrkan och en kort stund därefter fick motståndsmännen uppmärksamhet från både polis, rasfrämlingar och kulturmarxister med minst sagt underliga frisyrer.

Polisen var passiva och gjorde inte mycket liv ifrån sig men det gjorde de underliga vänstermupparna då polisens närvaro stärkte deras självförtroende. Det stärkta självförtroendet resulterade dock bara i gap och skrik. Förutom detta så var Motståndsrörelsens närvaro ytterst uppskattad av de nordiska folkkamraterna. Positiv respons kom även ifrån en grupp rasfrämlingar tillhörande arabvärlden som visade sin uppskattning genom att skrika dödsdomar över ett visst folkslag som tyvärr inte kan nämnas vid namn.

Läs mer om aktiviteten HÄR.

Offentlig flygbladsutdelning i Markaryd

Flygbladsutdelningen i Markaryd den 27 maj är absolut en av de mest lyckade någonsin. Vädret var strålande, inte ett moln syntes på himmelen, majoriteten av marknadsbesökarna var positivt inställda och inte en enda incident med varken polis eller meningsmotståndare uppstod!

Aktiviteten genomfördes av aktivister och partimedlemmar ur Motståndsrörelsens tredje näste. Man ställde upp sig på en noga utvald plats med fanbärare och började sedan dela ut flygblad om globalisterna som styr västvärlden. Efter ungefär två timmar beslutade ansvarig på plats att det var dags för att avsluta aktiviteten.

Men innan aktivisterna åkte vidare så besökte man Sverigedemokraternas tält för att samtala lite. Inga hätska diskussioner uppstod, samtalen var civiliserade. En sverigedemokrat, som brydde sig mer om sin politiska karriär än sitt eget folk, ville inte prata med motståndsmännen medan en annan sverigedemokrat hade en helt annan inställning. Han visade sig vara ganska så positivt inställd gentemot Nordiska motståndsrörelsen. Tur att Sverigedemokraternas partiledning inte var där!

Dagen avslutades med månadsmöte och grillning där aktiviteter inför framtiden planerades.

Månadsmöte, aktivism och social aktivitet i Näste 4

Samtidigt som Näste 3 delade ut flygblad på Markaryds marknad så anordnade kamraterna i Näste 4 en offentlig aktivitet i Östersund. Oturligt nog så hade motståndsmännen i Näste 4 inte samma tur med vädret som aktivisterna i Markaryd. Men även i Östersund så kikade solen fram bland molnen när aktivisterna tågade in i staden.

Fanbärare positionerade ut sig på strategiska punkter, flygbladsutdelarna likaså och sedan var man igång! Då Näste 4 tidigare har satsat mycket tid och energi på att sprida propaganda i staden så var det många som kände igen de svart-vit-gröna fanorna. Även här gick flygbladen åt i rask takt.

Efter att ha delat ut flygblad en längre stund i de centrala delarna av Östersund begav man sig vidare mot Storsjöns strand för att hålla månadsmöte. Kvällen avslutades senare med grillning.

Läs mer om aktiviteten i Östersund HÄR.

Basaktivism, aktioner och interna aktiviteter

Sammanlagt under maj månad så har cirka 240 kamprapporter skickats in. Det innebär att alla kämpar runt om i landet håller en jämn nivå med föregående månader. Bra jobbat!

Under månaden har allt ifrån träningar till ”simpla” flygbladsutdelningar i bostadsområden utförts. Det skulle givetvis ta för lång tid och för mycket plats i denna artikel för att ta med samtliga basaktiviteter under månaden. Här kommer istället ett litet urval av aktiviteter under den gångna månaden:

Total kamp, total seger!

Här var det egentligen tänkt att jag skulle skriva om demonstration i Fredrikstad som går under parollen ”Krossa homolobbyn!”. Tyvärr så har polisen i Norge förbjudit demonstrationen med ”motivationen” att det förväntas många motdemonstrationer som kan locka till sig våldsamma individer.

Dock så har man inte förbjudit Motståndsrörelsen att demonstrera på något annat datum, hur nu detta spelar någon roll när det kommer till våldsamma vänsterextremister. Hela situationen är absurd då Norge är en så kallad ”demokrati” där mötesfrihet skall råda och där staten är skyldig att upprätthålla densamma.

Men för systemet är detta endast positivt. Dels slipper man hysteriska och våldsamma vänsterextremister som ställer till med djävulskap och sedan omöjliggör man för den enda oppositionen att demonstrera. Men vi får se, mycket kan hända innan den 29 juli.

Hursomhelst är det värt att tänka på att systemet, ju mer vi växer, kommer att öka trycket mot vår nationalsocialistiska rörelse. En förbjuden demonstration är ingenting jämfört med vad systemet kommer att sätta emot oss i framtiden. Desto fortare samhällskollapsen närmar sig, vilket bara är en fråga om tid, kommer framväxten av en totalitär mångkulturell polisstat att vara oundviklig.

Vi växer så det knakar och desto större och kraftfullare vår rörelse blir desto svårare blir det för ockupationsmakten att stoppa den kommande folkstormen! Därför finns det bara en sak att göra; Kämpa hårdare!

Det är dags att ta av silkeshandskarna och på med hårdhandskarna.

Total kamp! Total seger!


  • Publicerad:
    2017-06-19 09:00