Frågan är hur det har blivit såhär? Jag tycker att det är ett klart fall av orsak och verkan. I årtionden har journalister fått härja fritt på svenska folkets bekostnad.

Systematiskt har döendemedierna, med politikernas stöd i ryggen, vilselett svenskarna och matat dem med lögner. Samhället som vi idag har med en ökande brottslighet, bristande välfärd och massinvandring är klara verkningar av den totalt misslyckade politik vi alla påtvingats. Allt fler människor har fått nog och känner onekligen konsekvenserna av detta destruktiva samhälle och frustrationen mot makthavarna ökar. Behovet att ställa de ansvariga till svars växer och ett sätt att ventilera dessa känslor är via kommentarer eller e-post. Jag menar inte att jag ställer mig bakom de kommentarer som kvinnorna fått skickade till sig.

Personligen anser jag att det inte överhuvudtaget hör hemma på våra breddgrader att tilltala en kvinna på ett nedvärderande sätt. Precis som den mansförnedrande jargongen hos många så kallade feminister är avskyvärd. Jag kan däremot förstå att sådana här kommentarer skrivs. Men att det skulle handla om att dessa män hyser något specifikt hat mot alla kvinnor har jag dock svårt att tro. En annan sak som jag funderat över är hur man kan vara så bombsäker på att det är män som skriver dessa kommentarer? Om man nu inte ska generalisera över grupper kan det väl inte vara korrekt att klumpa in halva befolkningen under den något magstarka benämningen ”kvinnohatare”? Det handlar nog först och främst om vad just dessa kvinnor sagt eller skrivit, inte om att de är av kvinnligt kön.

De enda som verkligen kan sägas besitta ett påtagligt hat mot svenskor och kvinnor överlag är en del invandrarmän, både äldre och yngre. Men om detta talas det inte i döendemedierna. Då heter det att man inte ska generalisera. När svenska kvinnor skändas, våldtas och får stå ut med sexuella trakasserier tiger journalisterna. Det är först nu, när de själva drabbats, som de väljer att belysa ämnet och berätta med tårar i ögonen om hur ”männen” hatar dem för att de är kvinnor. Först nu ska Sverige förfasas över ”näthatet” men fortsätta att i sedvanligt bruk förneka det verkliga kvinnoförtrycket.

När jag tittade på Uppdrag Granskning i förrgår, som hade titeln ”män som hatar kvinnor” så förvånades jag över att dessa kvinnor sa sig vara chockade över e-posten och kommentarerna de fått/får. Är man en offentlig person och uttalar sig i olika frågor måste man väl även vara medveten om att det alltid kommer att finnas människor som inte håller med? Åsa Linderborg sa också med gråtmild röst att ”jag har ju barn också, så det påverkar ju inte bara mig, det påverkar en hel familj”. Ja du Åsa. Tänk så många av dem som du beskriver som ondskan personifierade som har barn och familj. Jag har själv fått utstå både mordhot och påhopp. Trots att jag är mamma till sex barn! Så att ha barn är ingen garanti till skydd, inte för någon. Några exempel på vad kvinnor på twitter skrivit till mig: ”Om jag möter dig ute på stan, så ska jag visa dig vad hatbrott är”, ”Stackars Paulina Forslunds barn, hoppas hon dör så de kan bli uppfostrade av någon annan.” Skulle jag nu då använda mig av samma retorik som Åsa Lindeborg och CO så borde jag börjat tro att alla kvinnor känner ett specifikt hat gentemot småbarnsföräldrar. Självklart är så inte fallet.

arga-kärringar

En annan sak som är befängd är pratet om att bara män hatar. Varför skulle det vara så? Jag tycker att det finns åtskilliga exempel på kvinnor som hatar och då oftast män. Är ni bekanta med den makabra organisationen SCUM/SKAM? Den  nämndes i förbifarten i programmet men man valde att använde den engelska och mildare översättningen, ”society for cuting up men” istället för det svenska ”skär kuken av männen”. Den här gruppen har bland annat släppt ett filmklipp på Youtube där män skenavrättas av kvinnor som jublar. Efter mannen dött går kvinnorna fram och slickar på mannens blodiga huvud.

Sanningen är den att det har gått så långt att en vit man aldrig kan anses vara trakasserad. Inte någonstans i samhället. Om han är missnöjd eller känner sig utsatt kallas han ”en vit kränkt man” och ingen tar det på allvar. Vi har till mångt och mycket fått ett manshatande samhälle där den som verkligen är rättslös är just den vite mannen. Det har i årtionden förts en förstöringsprocess vars syfte är och har varit att eliminera männen. Med det i åtanke är det inte underligt att vissa skickar mer eller mindre ogenomtänkta kommentarer till dem man uppfattar som upphovsmakare till denna process.

manshatDagens journalister spelar en stor roll i detta maktskifte. Vissa kanske luras att tro att maktskiftet skulle handla om jämställdhet och kvinnors rättighet, men det gör det inte. Målet är att avväpna det svenska folket och göra oss än mer mottagliga för globalisering, massinvandring och mångkultur. Och för att lyckas göra det måste männen kuvas. Så i grund och botten rör det sig om kvinnor som hatar män och politiker som hatar folket. Det är huvudorsakerna till många av dessa kommentarer.


  • Publicerad:
    2013-02-08 16:34