DEGENERERING. 17 kvinnors våldtäktsanklagelser mot den judiske porrmogulen Ron Jeremy leder till åtal.

Ron Jeremy. Foto: Proyecto/Bing Creative Commons.

Den judiske porraktören Ron Jeremy Hyatt som i otaliga porrfilmer sedan 1970-talet förgripit sig på flickor och kvinnor åtalas för sexuella övergrepp och våldtäkter på 17 kvinnor.

Ron Jeremy är upptagen i Guinness rekordbok under rekordet ”flest framträdanden i porrfilmer”. Han har medverkat i över 2 000 porrfilmer och regisserat ytterligare 285 porrfilmer.

Wikipedia jämför honom med den näst högst rankade manlige porrstjärnan John Holmes som var som mest aktiv under 1970-talen och totalt medverkat i 384 filmer, innan han dog i AIDS 1988.

Nu åtalas han för sexuella övergrepp och våldtäkt mot 17 kvinnor. Sedan fyra kvinnor för två månader lät åtala honom för våldtäkt, har 13 kvinnor till valt att åtala honom, rapporterar Jewish Telegraph Agency.

Förgrep sig på barn
Ett av de nya åtal som på måndagen meddelades av Los Angeles läns distriktsåklagare handlar om sexuella övergrepp på en 15-årig flicka år 2004. Det räknas i Kalifornien som en underårig flicka.

De nu anmälda övergreppen och våldtäkterna var sådana som den nu 67-årige Ron Jeremy utsatte flickor och kvinnor för mellan åren 2004, fram till den första januari i år.

Om han fälls på samtliga punkter, kan Ron Jeremy få fängelse i över 250 år eller livstid i federalt fängelse.

När de första åtalen mot honom offentliggjordes, skrev Jeremy på Twitter 23 juni att han är oskyldig till alla anklagelser.

”Jag kan knappt vänta på att få bevisa min oskuld i rätten”, skrev han.


  • Publicerad:
    2020-09-01 21:55