HOMOLOBBYN. Södertörns tingsrätt har nyligen infört en så kallad ”Prideruta” på sitt intranät som dagligen uppdateras med HBTQP-propaganda.

För lite drygt ett år sedan rapporterade Nordfront om att den feministiska kvinnoorganisationen Unizon föreläste på Södertörns tingsrätt och att myndigheten därefter twittrade om patriarkala strukturer. För några veckor sedan berättade Radio Nordfront att alla tingsrätter i Stockholmsområdet samt Förvaltningsrätten i Stockholm för första gången ska delta i årets Stockholm Pride genom att vara med i Prideparaden och ha ett tält på festivalområdet.

Att delar av domstolsväsendet tar så tydlig ideologiskt ställning för den radikala samhällsomvandling som homolobbyn håller på att genomdriva underminerar förtroendet för hela domstolsväsendets opartiskhet.

Nu visar det sig att Sveriges domstolar fortsätter på den inslagna vägen. Södertörns tingsrätt började nyligen med något som heter ”Priderutan” på sitt intranät där det dagligen uppdateras med ”information” om HBTQP-frågor. På denna ”Prideruta” kunde de anställda på domstolen igår läsa om hur ”nazisterna” på 30-talet brände ”forskning” som visade att bland annat homosexualitet var naturligt och idag kunde de läsa att sexuell läggning kunde vara ett asylskäl.

Bild och text från Södertörns tingsrätts intranät. Klicka för större bild.

Bild och text från Södertörns tingsrätts intranät. Klicka för större bild.

Längst ned på den andra bilden ser man vem på Södertörns tingsrätt som har uppdaterat ”Priderutan” med detta inlägg. Hon heter Karin Påle-Bartes och på hennes Facebook så står det att hon arbetar som rådman på Södertörns tingsrätt, vilket är samma som domare. Går man igenom hennes Facebook så ser man på vilka bilder hon lagt upp och på vilka sidor hon gillar att hon är någon slags godhetsknarkare som vurmar för allt från feminism och HBTQP-frågor till romer och massinvandring.


  • Publicerad:
    2018-07-25 18:00