JUDISK MAKT I avsnitt 11 av WarStrike diskuterades judisk makt med gästen Kevin MacDonald.

Nyligen gästade professor Kevin MacDonald, mest känd för sin användning av evolutionspsykologi för att förklara judendomen som en gruppevolutionär strategi, podden WarStrike med Eric Striker och Warren Balogh.

I avsnittet frågade sig deltagarna bland annat om judisk makt är på nedgång samt om bilden av judar börjar förändras nu när människor ser deras brutala hantering av palestinierna i Gaza.

En anledning till att bilden av judar kan vara på väg att förändras som nämns är att vi har fått lära oss att alltid ta minoriteternas sida, vilket vanligen förespråkas av judar i Europa och USA.

— Människor kan nu själva se hur judar behandlar minoriteter när de själva är majoriteten, säger Eric Striker, som även gästade senaste avsnittet av Radio Nordfront.

Uppfattningen om att judisk makt kommer att ta skada av den judiska terrorn i Gaza delas av Nordfronts läsare. När Nordfront i november förra året ställde frågan ”Kommer Israels slakt av civila leda till ökad medvetenhet om judar och judisk makt?svarade över 60 procent av läsarna ”ja”.