Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Elon Musk sparkar FBI-kopplad Twitter-jurist

Försökte dölja hur Twitter hjälpte Joe Biden att vinna valet Samtidigt återvänder allt fler dissidenter till Twitter.

Är Antifas och BLM:s upplopp en judisk kupp?

JUDISK MAKT. Dr. Kevin MacDonald analyserar årets många upplopp och ser i dem ett obehagligt men välbekant mönster.

Kevin MacDonald intervjuad av judisk tidskrift – visar att sanningen ofta är antisemitisk

ANTI-ANTISEMITISM. Nättidskriften Tablet skrivs av judar för judar. De har intervjuat Dr. Kevin MacDonald som jämte David Duke tillhör de viktigaste upplysarna i USA om judisk makt.

Guillaume Faye förklarar raskrig mot invandrarna från tredje världen

BOKRECENSION. Guillaume Fayes sista bok blev hans argaste och mest radikala bok. Mångkulturen i Europa kommer oundvikligen att leda till antingen underkastelse och undergång för den vita rasen som vi känner den idag eller till våldsamma raskrig, menade Faye. Men vilka bär huvudansvaret?

Individualismen – orsaken till Europas uppgång och fall

NY BOK. Kevin MacDonalds senaste bok förklarar ur ett antropologiskt perspektiv hur västvärlden kom att bli den moderna historiens främsta framgångssaga – och varför den tillåter sig att gå under.

Jude erkänner: Judar visar oproportionerligt stöd för invandring

MÅNGKULTUREN. Juden Peter Beinart anser judarnas starka stöd för ökad invandring i kombination med Trumps hårda migrationsretorik leder till ökad antisemitism.

Red Ice intervjuar Kevin MacDonald om krigshetsen mot Syrien

UTRIKES. Kevin MacDonald och Angelo John Gage deltar i senaste avsnittet av Red Ice och diskuterar krigshetsen mot Syrien med Henrik Palmgren.

Hätskt ordkrig mellan Trump och Bannon om rysskontakter

USA. Ett hätskt ordkrig har brutit ut mellan Donald Trump och dennes före detta chefsstrateg Steve Bannon. Detta efter att Bannon kallat möten mellan Trumps son och ryssar för ”förrädiska” och ”opatriotiska”.

Studio 204 – avsnitt 30: Intervju med Kevin MacDonald

RADIO. Studio 204 tar ställning till aktuella och politiska frågor samt nationalistisk aktivism ur ett nationalsocialistiskt perspektiv. Förutom de fasta medarbetarna deltar ofta också radikala aktivister samt opinionsbildare från såväl Finland som utomlands. I avsnitt 30 deltar professor Kevin MacDonald.

Red Ice TV sänder valvaka med flera intressanta gäster

PRESIDENTVALET. Under natten kommer Red Ice TV att sända en valvaka där de bevakar det amerikanska presidentvalet med flera intressanta gäster.

Kevin MacDonald och David Duke diskuterar khazarteorin

JUDEFRÅGAN. Den amerikanske nationalisten David Duke publicerade igår en ny video på Youtube där han intervjuar professor Kevin McDonald om judefrågan.

Karl-Olov Arnstberg tar sig an NWO och recenserar Kevin MacDonald

SAMHÄLLE. Karl-Olov Arnstberg följde nyligen upp sin artikel om judefrågan med en granskning av teorierna kring NWO. När han fick kritik för detta kontrade han med att hylla Kevin MacDonalds böcker och konstatera att det viktiga är sanningen och inte vad folk önskar vore sant.

Föredrag med Kevin MacDonald m.fl.

STOCKHOLM. Under helgen arrangerades en sluten tillställning där det bjöds på föredrag av Kevin MacDonald med flera. En längre debatt om religion mellan Jonas De Geer och Greg Johnson hölls även. Nordfront var på plats. Artikeln har uppdaterats med bild och film.