POLITIK Arg blatte klär av Hanif Bali i hans hyckleri angående den förda invandringspolitiken i Sverige.

Arg blatte har flera ideologiska ståndpunkter som inte är förenliga med nationalsocialismen och han är definitivt ett invandraralibi för räddhågsna vita människor som återupprepar det han säger så att de själva slipper bli anklagade för rasism. Kanske inte Arg blattes direkta fel men ändå något som ändå krävs för att han skall fortsätta vara relevant.

Med det sagt så betyder inte detta att jag inte kan hålla med honom i vissa frågor. En av dessa ståndpunkter är ett annat invandraralibi Hanif Bali, som skamlöst utnyttjar sin position för att lura svenskar att tro att Moderaternas invandringspolitik är hård när den istället är invandringsvänlig. Bali sitter i riksdagen för Moderaterna där han mest ägnar sig åt att twittra för 70 000 i månaden.

Arg blatte är betydligt mer intellektuellt ärlig än Hanif Bali och för fyra dagar sedan publicerade han en video som sakligt klär av Hanif Bali i hans hyckleri. Värdet är kanske inte riktigt i det som sägs för det har politiskt intresserade varit medvetna om i en längre tid. Värdet är istället den lättöverskådliga sammanställningen i videon av Hanif Balis texter som visar upp hans hyckleri.

Men vi skall inte förglömma att Arg blatte skulle nog aldrig våga ta en debatt med en nationalsocialist och själv agerar grindvakt då han har ett behov av att shekelsen kommer in från hans judisktägda Youtubekonto.