SVERIGE. Pappers angriper Sverigedemokraterna i sitt julbrev som skickats till alla fackförbundets medlemmar.

pappers front

Klicka för större bild där man ser hela brevet.

Brevet följde med Pappers tidning Dagens Arbetes julnummer. Brevet innehåller en julhälsning men är i övrigt endast ett angrepp på Sverigedemokraterna och den växande ”främlingsfientligheten”.

I brevet, som är undertecknat av förbundsledningen, står bland annat att SD är ett ”mycket främlingsfientligt parti” som har ”lierat sig med arbetsgivarföreningen”. Brevet kritiserar också SD för att acceptera vinster inom välfärden trots att samma sak kan sägas om Socialdemokraterna som nu sitter i regeringen och skulle kunna avskaffa vinsterna i välfärden.

Angående massinvandringen skriver Pappers-ledningen följande:

Många är oroliga över utvecklingen i vårt land just nu. Men tillsammans kan vi klara detta. De senaste månaderna har massor av människor kommit till vårt land, flytt från krig och förtryck främst ifrån Syrien. Klarar vi detta att ta emot alla som flyr? Vad kommer att hända med vår välfärd? Vad händer med jobben? Klarar vi alla de ansträngningar som det för med sig? Svaret på den frågan är JA, men det kommer att fodra att vi alla är solidariska och att alla försöker bidra i denna svåra stund.

Pappers vill alltså att svenska arbetare ska slita för att försörja rasfrämmande asylsökare som dels belastar välfärden och dels hjälper till att pressa ner lönerna genom att vara vana vid en lägre levnadsstandard än den som svenska arbetare kämpat till sig.

Fotnot: Dagens Arbete har judinnan Helle Klein som VD, chefredaktör och ansvarig utgivare. Arbetare som vill byta till ett fack som är mer politiskt neutralt kan överväga att gå med i O.F.F.C.

Läsarbilder

Har du som läsare av Nordfront skapat en rolig bild som du tror skulle passa på Nordfront? Eller har du sett något uppseendeväckande som du fångat på bild och vill dela med dig av? Skicka då in dina bilder till nyhetsredaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-12-20 23:55