FBI: s innersta önskan är en databas för att kunna tolka symboler på tatueringar. FBI vill öka tempot i jakten på terrorister, då anses en databas med tatueringar vara lämpligast. Detta avslöjas i dokument från FBI till lokala polismyndigheter, skriver Nextgov.

FBI har begärt ett register om ”tatueringar/symboler, deras betydelser och kopplingar till gäng, terroristgrupper eller annan kriminell verksamhet”. Alla myndigheter världen över, som lider av sionistiskt inflytande, presenterar förslag som är till för att bekämpa terrorism. Att lagarna och förslagen sedan används mot befolkningen kommer alldeles naturligt för en korrupt regim. Har man inget att dölja så gör det väl inget om man blir övervakad, eller?

Den amerikanska regeringen och FBI har tidigare ansökt om att få lägga till uppgifter om ansikte och ögon i sina register över fingeravtryck. En grupp forskare på University of Notre Dame är dock kritiska till detta. Gruppens forskningar tyder på att iris dels förändras med åldern och att sensorerna som används för scanning blir sämre och sämre för varje gång de används. Detta har väckt frågetecken om sådana uppgifter är lämpliga att lagra.

Senast den 13 augusti ska FBI ha fått svar från polisen, forskare och tatuerare om det går att skapa en databas. 


  • Publicerad:
    2012-07-19 21:49