BROTT Christian Peterson hade åtalats för förtal men tingsrätten friade honom under gårdagen.

Igår förkunnade Göteborgs tingsrätt dom (B 2264-22) mot Christian Peterson som bland annat driver Förtalsombudsmannen. Peterson hade själv åtalats av kammaråklagare Lina Andersson för förtal, vilket är ovanligt då förtalsmål vanligtvis drivs civilrättsligt av privatpersonen som blivit förtalad.

Åklagaren ville att Peterson skulle dömas för grovt förtal och tvingas betala 100 000 kr i skadestånd till paret Jimmy och Selina Bedoire från Burträsk.

Efter att ha hört parternas vittnesmål under rättegången konstaterade dock tingsrätten att åklagaren inte bevisat att det var Peterson som personligen hade spridit förtal av paret Bedoire på Twitter, även om uppgifterna postats från ett konto i hans namn. Flera vittnen intygade nämligen i domstolen att det är flera personer som använder Petersons konto på Twitter.

Extrema rasblandnings-fetischister

Enligt åklagarens åtal hade det på Petersons Twitter skrivits ut att Jimmy och Selina ingår i ett sexfixerat nätverk som uppmuntrar till rasblandning. Det här var uttalandena som åklagaren tyckte utgjorde förtal:

Hela detta gänget är helt absurt. Kretsen utgår i mångt och mycket från paret Selina och Jimmy Bedoire. Och de är inte ens vänster, de är sk ”libertarianer" som kör hela “dont tread on me” lajvande med skytteklubb osv.

Bedoirefamiljen är dessutom aktiva i något asatroförbund. Känns lite konstigt att vanhedra sina förfäder på det sättet, de hade aldrig blivit välkomna i Asatru Folk Assembly.

En enkel granskning av henne säger rätt mycket så att säga. Postar snart. Tillhör ett gäng centrerat kring Värmland där de har sex med afrikanska män medans deras vita män tittar på.

De bor i Burträsk nu.

Det sjuka är hur Jimmy Bedoire accepterar att Selina Bedoire har sex med andra män på jobbet (Förenade Care AB)… Den ännu mer sjuka är att de indoktrinerar sina barn i hela det antivita narrative som porrindustrin skapar.