FRANKRIKE. 20 högstående franska generaler har skrivit på ett varningsbrev till det franska folket. Frankrike ligger på randen till raskrig varnar man, och uppmanar fransmännen att agera. 

Soldater patrullerar under Eiffeltornet. Foto: Mighty.Germany (CC BY-SA 4.0).

I torsdags skrev 20 ledande franska generaler och över tusen soldater på ett varningsbrev till det franska folket. Varningsbrevet beskriver hur Frankrike befinner sig i en katastrofal situation vid randen till raskrig och inbördeskrig.

Generalerna pekar på flera samhällsproblem, där man främst tar upp massinvandringen och den påföljande mångkulturen och islamismen. Men också den så kallade antirasismen och anarkotyranniet från regeringen. Istället för att bekämpa islamistiska terrorister bekämpar man folkrörelser som gula västarna.

Om läget eskalerar mer i Frankrike kan det leda till en våldsam konflikt med tusentals dödsfall. Det är hög tid för fransmännen att slå tillbaka mot globalisterna utropar man i sitt radikala meddelande till folket.

En av de högrankade personer som har skrivit på varningsbrevet är Christian Piquemal, tidigare general i armékåren och kommendant för Franska främlingslegionen.

Varningsbrevet lyder som följande:

Vi, Frankrikes soldater kan inte under rådande omständigheter förhålla oss likgiltigt inför vårt vackra lands öde. Vi befinner oss i en allvarlig tid, Frankrike är i fara. Livsfaror hotar vårt land med förgörelse.

  • Förgörelse genom en viss ”antirasism”, vars hatfulla anhängare sår frön till ett raskrig. De avskyr vårt land, dess traditioner, dess kultur, och vill se det upplösas genom att riva bort vårt förflutna och vår historia. Därför attackerar de våra statyer, statyerna över vår historiska storhet.
  • Förgörelse på grund av islamism och invandrarhorderna i no-go-zonerna, som gör anspråk på flertalet delar av det franska territoriet för att underkasta det under en lag som strider mot vår konstitution.
  • Förgörelse, för att hat alltid prioriteras över broderskap. Som när staten har använt kravallpolisen som legosoldater i syfte att krossa fransmän som hade tagit på sig gula västar för att uttrycka sitt lidande. Detta samtidigt som regeringen inte gör någonting åt dessa maskerade individer (vänsterextremister), och således låter dem sprida kaos.

Mörka tider kommer, våldet ökar för var dag som går.

Vi, nationens tjänare, har alltid varit redo att offra våra liv – vi kan inte förbli passiva åskådare åt det som sker.

Så, mina damer och herrar, det får vara nog med förhalande. Vi befinner oss i en allvarlig tid, det kommer att behövas att kolossalt arbete, vi står redo att stötta de som prioriterar vår nations bevarande.

Å andra sida, om ingenting görs kommer den slutgiltiga explosionen att ta plats… och det är armén som kommer att tvingas ingripa för att försvara nationens territorium och det franska folket.

Det finns inte tid att vänta, imorgon blir inbördeskriget kronan på verket av dagens kaos. Och dödsfallen, som du kommer att bära ansvaret för (om du inte agerar), kommer att uppgå till tusentals.

Mycket av innehållet i brevet skulle kunna appliceras direkt på Norden, som även det har drabbats av massinvandring och antivitt, mångkulturellt våld. Även Norden styrs av korrupta politiker och andra makthavare, som cyniskt prioriterar att slå ner på ”hatbrott” och organiserat motstånd, istället för landets verkliga problem.

Varningsbrevet från den militära ledningen i Frankrike är således tänkvärt även här i Norden.


  • Publicerad:
    2021-04-26 07:00