Advokaten och f.d. NPD-medlemmen Horst Mahler blev under onsdagen dömd till 6 års fängelse för att han har förnekat den officiella historieskrivningen kring den så kallade förintelsen. Det var Münchens domstol som dömde Horst Mahler till 6 års fängelse och skälet till att han fick ett år mer än maxstraffet på 5 år motiverade domaren Martin Rieder med att Mahler inte visar ånger och är omöjlig att lära om (läs icke-hjärntvättbar).

Brottet som den idag 73 år gamle Horst Mahler gjort sig skyldig till är att han spridit boken ”Lectures on the Holocaust”, en bok som tar upp en rad omöjligheter i den officiella förintelsehistoriebeskrivningen. Det kan vara värt att nämna att t.ex. Amazon.com även säljer boken. Vidare skall Mahler själv spridit fakta kring förintelsen, bland annat i form av ett tal där han kallar ”förintelsen” den mest betydelsefulla lögnen i världshistorien. Dessa handlingar räknas alltså i dagens Tyskland som ett brott då den ovan nämnda boken är förbjuden och förnekande eller till och med förringande av förintelsen är olagligt.

Horst Mahler höll sin egen slutplädering som blev cirka en timmes monolog där han bland annat förklarade att folkets vrede håller på att nå kokpunkten och att domaren själv skall akta sig så att han inte blir skållad. Slutpläderingen innehöll även vass kritik mot hela det tyska etablissemanget och det åsiktsförtryck som råder. Mahler visade även sitt stöd till den katolske prästen Richard Williamson och hans uttalanden angående att inga judar blev gasade i läger under andra världskriget.

Domaren Martin Rieder sa efter rättegången att ”- Det är som om dessa judar måste bli dödade igen för att herr Mahler skall förstå.”

Simon Wiesenthal Center i Jerusalem uttalade sig i ett meddelande om att de är nöjda med domen och att det även är bra att domstolen markerar (genom att ge Mahler ett högre straff) att rättssalar inte skall användas för spridning av förintelseförnekande åsikter.
Patriot.nu hoppas att kunna återkomma till ämnet med en mer detaljerad rapportering om slutpläderingens innehåll.

Andra artiklar om frihetskämpen Horst Mahler:
Från terrorist i RAF till patriot.
Tysk nationalist förbjuds att åka på förintelsekonferens.


  • Publicerad:
    2009-02-26 00:00