Nordfront har tidigare rapporterat om Rudy Eugene, som åt på en annan människa i Miami innan polis tvingades skjuta honom.

Rudy Euegene är en av flera gärningsmän i en kannibalvåg som sveper över USA. Eftersom dessa kannibaler visat sig ha haft ”afroamerikanskt” urspung, har media lanserat idéen om att deras beteende skulle bero på att de varit påverkade av en drog som finns i ett särskilt badsalt, en ”kannibaldrog”.

Nu visar en obduktionsrapport att i alla fall Rudy Eugene helt saknade spår av allvarliga droger i kroppen. Eugene hade en mindre mängd marijuana i blodet, men enbart detta anses inte räcka för att förvandlas till en kannibal.

Vissa vill dock inte överge tanken på att Rudy Eugene varit drogpåverkad. Bruce Goldberger, professor i toxikologi, säger till Miami Herald att ”problemet idag är att det finns ett nästan oändligt antal kemiska ämnen ute som kan utlösa ovanligt beteende. […] Det är många av dessa syntetiska droger som vi för närvarande inte har någon metod att testa”.

Drogpåverkade eller ej, är det ett faktum att kannibalerna varit negrer. Detta kan betyda att de är mer påverkbara för någon mystisk drog, eller har större tillgång till den.


  • Publicerad:
    2012-06-28 12:02