KOMMENTAR. Den etablerade massmedian förnekar inte längre sina uppenbara lögner. Idag skriver chefredaktören för Aftonbladet om sin rätt att ljuga svenskar rakt upp i ansiktet och att det minsann är deras ansvar att vinkla, mörka och sprida desinformation. Chockerade kan tyckas, men indoktrineringen är nu så utbredd att de inte längre räds någon motreaktion. Men misströsta inte, vi bjuder på motstånd!

Idag skriver Aftonbladets chefredaktör Sofia Olsson Olsén en ledare där hon gnäller över att hon får mängder av e-post från svenskar som tröttnat på Aftonbladets lögner och desinformation. Kritiken som hon mottagit går bland annat ut på att Aftonbladet inte skriver om gärningsmännens etnicitet och bakgrund och genom det förleder det svenska folket. Mestadels av e-posten som Sofia och hennes medarbetare får innehåller ord som lögner, ljug, mörkande, PK, censur och feghet. Med all rätta!

sofia

Sofia Olsson Olsén försvarar det fortsatta mörkandet av mångkulturens konsekvenser.

Under flera decennier har den etablerade massmedian mörkat om gärningsmännens etniska bakgrund när det har handlat om rasfrämlingar. Man har mörkat om mångkulturens konsekvenser och dumdristigt fortsatt ljuga och försökt framställa etniska svenskar som förövare i högre grad än vad fakta gör gällande. När det har handlat om etniskt svenska gärningsmän har Aftonbladet och den övriga politiskt korrekta median varit oerhört snabba på att publicera opixlade bilder och ta fram all möjlig information. Den av medierna gemensamt framtagna ”pressetiken” omfattar alltså inte etniska svenskar och framför allt inte etniska svenskar som kämpar mot det rådande folkmördande systemet.

Hennes företrädare, svenskhataren Jan Helin som tog ett toppjobb inom det statliga SVT, drev på jakten efter invandrings- och systemkritiker genom att hänga ut vanliga svenskar. Aftonbladets och slaskmedians samarbete med den vänsterextremistiska och kriminella Researchgruppen visar på den inställning man har mot de som vägrar vara tysta. Alla oliktänkare ska socialt stigmatiseras genom uthängningar och påhopp. Under åren har kämpar för den nationella rörelsen hänsynslöst blivit uthängda utan att ha blivit dömda och invandringskritiker som Julia Ceasar blev till exempel uthängd av Expressen.

Juden Robert Aschberg figurerar i många fall i fronten för denna häxjakt av invandringskritiker och under parollen ”Trolljägare” blandar han in rasfrämlingar som via mejl har sexuellt hotat kvinnor och invandringskritiska svenskar under samma benämning: Näthatare. Genom att göra detta så försvagar han invandringskritikernas argumentering genom att gruppera dessa med sexuella predatorer och på så sätt undermineras de nationellt sinnades förtroende bland allmänheten. Vi glömmer aldrig Aschbergs hot med sitt basebollträ.

expo

Delar av den kriminella Researchgruppen. Längst till höger den brottsdömde Mathias Wåg.

Sofia Olsson försvarar tidningens illgärningar genom argument som ”att ta hänsyn” och att de etablerade medierna tillsammans har ett pressetiskt förhållningssätt. När man hänvisar till regler och gemensamt framtagna förhållningssätt är det en ytterst genomtänkt taktik som spelar på den nordiska folkgruppens vilja att följa det som gruppen (i det här fallet, den etablerade median) bestämt.

Den här teorin om det nordiska folkets inställning och övertro till systemets framtagna regler och lagar finns i vårt ursprung och presenteras av professor Kevin MacDonald bland annat i boken ”Västerlandet och dess fiender”.

I sin ledare erkänner Sofia Olsson Olsén även att Aftonbladet och den resterande massmedian medvetet ändrar på sanningen, utelämnar och vinklar nyheter och information. En person som benämns som Patrick mejlade till Sofia: ”Jag tycker inte nyhetsmedia skall ändra sanningen eller utelämna och vinkla information, den rätten har inte ni”. Varpå Sofia svarar: ”Jo, Patrick, det är exakt den rätten vi har och det ansvar vi måste ta.

Det är sjukt att en chefredaktör kan gå ut så öppet med att man ljuger det svenska folket rakt upp i ansiktet och väldigt få reagerar. På nåt sätt är det redan allmänt känt att indoktrineringen pågår och dagstidningarnas pappersupplagor fortsätter att tappa läsare till förmån för den digitala median.

nordiska motståndsrörelsen

Genom radikal kamp kan vi rädda Norden!

Från tanke till handling!
Jag uppmanar dig som läser och som är trött på massmedias lögner, desinformation och ständiga påhopp på det nordiska folket att gå från tanke till handling. Acceptera inte den rådande situationen i landet, acceptera inte de lögner som vårt folk dagligen matas med, acceptera inte ditt folks undergång!

Men vad kan jag göra då?” tänker du säkert. Det finns mängder av saker du kan göra: Välj bort den förljugna massmedian och fortsätt läsa och stödja den nationellt sinnade median. Vi behöver både mer ekonomiska resurser och fler skribenter, grafiker och IT-kunniga så ta kontakt med oss.

Jag uppmanar dig också att engagera dig i Nordiska motståndsrörelsen som är den organisation som har målet och styrkan att sätta stopp för det pågående folkutbytet. Tag kontakt med oss genom vårt krypterade kontaktformulär.


  • Publicerad:
    2016-08-10 23:50