KUPPFÖRSÖK. Med hjälp av mutade bulvaner och återfallsförbrytare iscensätts en ny kupp mot Sverigedemokratisk Ungdom.

Bilden där sd-blomman äts upp är censurerad på grund av svensk lagstiftning.

Bilden där sd-blomman äts upp är censurerad på grund av svensk lagstiftning.

Under drygt 3 års tid har den så kallade Israel-falangen inom Sverigedemokraterna försökt få bort Sverigedemokratisk Ungdoms (SDU) förbundsordförande, Gustav Kasselstrand.

Det var under 2011 som Kasselstrand råkade ådra sig semitiskt vrede då han, tillsammans med William Hahne, skrev en debattartikel i vilken de båda tog ställning för en tvåstatslösning på Israel-Palestina-konflikten.

Detta gjorde judar och sionister inom moderpartiet rasande, varpå de iscensatte en kupp i mars 2012: planen var att låta den extremliberala judinnan Paula Bieler ersätta Kasselstrand som förbundsordförande.

Sedan SDU tog ställning för en tvåstatslösning i Israel-Palestina-frågan har Israel-falangen försökt byta ut ungdomsförbundets styrelse.

Sedan SDU tog ställning för en tvåstatslösning i Israel-Palestina-frågan har Israel-falangen försökt byta ut ungdomsförbundets styrelse.

Kuppförsöket misslyckades dock, bland annat tack vare att kuppen i förväg avslöjades på Flashback. Beiler har sedan dess gjort sig känd för att försöka ideologiskt omstöpa Sverigedemokraterna enligt judisk-liberal idélära, bland annat genom hennes roll som chefredaktör för partiorganet SD-kuriren.

Mutade bulvaner och förbrytare i nytt kuppförsök
Under SDU:s förbundskongress, som hålls under morgondagen, har en alternativ lista på kandidater till förbundsstyrelsen presenterats. Där återfinns den till SD-ledningen lojale Henrik Vinge som kandidat för rollen som förbundsordförande.

Strax efter att Vinge offentliggjorde sin kandidatur blev han anställd som pressekreterare av Jimmie Åkesson i riksdagen. Därefter passade Paula Bieler på att lyfta fram honom i SD-kuriren.

På den alternativa listan finns även även den flerfaldigt dömde Johan Tireland placerad som suppleant, antagligen på grund av att han bedömts som lojal till moderpartiet.

Flera olika källor talar om att Vinge är utsänd direkt av filosemitiska element inom moderpartiet för att ta kontroll över ungdomsförbundet.

Nordfront kommer att bevaka händelsen.


  • Publicerad:
    2014-11-28 14:55