JUDISK MAKT. En främmande makt utövade enorm påverkan på mellanårsvalet i USA. Miljontals dollar spenderades på att stödja utvalda kongresskandidater.


”Visste ni att man på samma gång både kan vara jude och emot urskiljningslöst dödande?”, skojar Lee Camp själv på Facebook. Camp omnämns sällan i judiska storbolagsmedier i USA.

Sedan Donald Trump valdes till president i USA har Ryssland upprepade gånger anklagats för att genom otillbörlig påverkan saboterat den demokratiska valprocessen, vilket ledde till att ”fel” presidentkandidat vann. De falska anklagelserna emanerade ur det amerikanska vänsterpartiet Demokraterna och spreds med fake news via judiska nyhetsbolag som CCN, CBS och NBC.

Intresset för mellanårsvalet i USA i början av november var ovanligt stort, även i Sverige. Bluffen om rysk påverkan har denna gång inte upprepats mycket i medier i USA. Visserligen stärkte Republikanerna sin ställning i senaten men propagandainstrumenten har efter mellanårsvalet inte använts för att anklaga Ryssland för valpåverkan.

Istället har det mer handlat om att Demokraterna fick majoritet i representanthuset, vilket av samma mediebolag generellt betraktas som en seger för ”demokratin”.

Efter valresultatet kan man dock konstatera att valet verkligen har utsatts för otillbörlig valpåverkan, men inte från Ryssland utan från Israel.

Washingtons vita piller
Nyhets-showen Redacted Tonight med bas i Washington D.C. leds av den judiske politiske aktivisten, satirikern och komikern Lee Camp. Varje vecka spelar han in en nät-show inför publik.

Redacted Tonight kallas, som Camp brukar säga, ”komedishowen där amerikaner i Amerika som bevakar amerikanska nyheter kallas främmande agenter”. Den bästa svenska motsvarigheten till showen är antagligen radiopodden Vita Pillret från Nordisk Alternativhöger.

Showen drabbas ofta av censur på judiska och vänsterpolitiskt inklinerade plattformar som YouTube.

I senaste programmet talar Lee Camp om Israels skamlösa påverkan på mellanårsvalet i USA. Det främmande landet hade så många som 28 politiska påverkansgrupper, så kallade PAC:s, som donerade miljontals dollar till kandidater som de ville skulle lyckas i mellanårsvalet. Du kan se programmet nedan (endast på engelska):

Alternativmedia sätter fingret på knuten
Lee Camp har fått uppgifterna via alternativmedier, vilka är de som har satt fingret på knuten om valpåverkan i mellanårsvalet. Philip Giraldi skriver i en artikel att trots att Israels situation inte diskuterades mer än vanligt i amerikanska medier inför valet, var landet ändå väldigt viktigt i och med att de betalade vissa kandidater som i varierande grad flirtade med judiska och evangeliska väljare.

Som exempel framhåller Giraldi republikanen Ron DeSantis som är lika mycket en vän av den judiska staten Israel som Donald Trump.

För ett par dagar sedan — flera veckor efter valet — blev det klart att DeSantis knep posten som guvernör i Florida. I valkampanjen anklagade DeSantis sin motkandidat från Demokraterna, afrikanen Andrew Gillum, för att ta emot pengar från Dream Defenders, en grupp som förespråkar BDS (Bojkott, desinvesteringar och sanktioner mot Israel). DeSantis kritiserade Gillum även för att han hade gett ett tal som välkomnade medlemmar från Rådet för amerikansk-islamiska relationer till ”sin” stad.

— Jag kan hitta antisemiter runt honom, men det är nästan som om ”vi inte vill diskutera den saken”, sade DeSantis.

DeSantis, som 2013 å sin sida sponsrade den palestinska ansvarslagen (Palestinian Acountability Act) 2013 som innebar krav på att USA skulle dra tillbaka allt bistånd till Palestina tills de palestinska myndigheterna erkände Israel som en judisk stat, anklagade Gillum för att ”inte vara en vän av Israel”.

Israel är vår största allierade i Mellanöstern eftersom vi delar samma nationella intressen och har liknande nationella värderingar. Israel är inte problemet i Mellanöstern, det är lösningen på många av de problem som pinar regionen. Amerikansk policy måste säkerställa att Israel kommer fram som segerrika mot de som förnekar eller hotar landets existens.

”Om du bojkottar Israel, bojkottar Florida dig”
Tidigare i år skev DeSantis ett utkast till ett förslag att USA ska erkänna Syriens Golanhöjderna, vilka illegalt ockuperas av Israel, som en ”integrerad del av staten Israel”. I maj ”skröt” han enligt Giraldi också om att han var närvarande i Jerusalem när USA flyttade sin ambassad till staden, vilket bland annat kom att leda till att Israel med vapen slog ned på protesterande palestinier.

Som guvernör har han lovat att besöka Israels illegala bosättningar på Västbanken, som han kallar vid de judiska israelernas namn ”Judea och Samarien”.

DeSantis hotar kritiker med att ”om du bojkottar Israel, kommer staten Florida att bojkotta dig.”

I DeSantis distrikt bor en del överlevare från Israels anfall 1967 på det amerikanska fartyget U.S.S. Liberty. Anfallet skedde under tiden Israel invaderade Palestina samt delar av Syrien, Egypten och Jordanien. U.S.S. Liberty anfölls på internationellt vatten, 34 amerikanska besättningsmän dödades och 171 skadades.

Offer för Israels attack på det amerikanska fartyget har sedan dess krävt att en kommission ska utreda de bakomliggande orsakerna till händelsen, men USA:s regering har alltid vägrat. DeSantis har konsekvent givit offer och anhöriga kalla handen i frågan, som förmodas skada både Israels och den judiska elitens anseende i USA.

Varken svarta eller vita amerikaner har något att säga till om
Giraldi påpekar att amerikaner aldrig har fått rösta om de vill ha ett ”särskilt förhållande” till Israel. Ingen kongressledamot skulle våga gå emot den judiska lobbyn. De som har försökt har dragits i smutsen i de stora judiska medierna och av konkurrerande politiker.

Israel har sänkt många amerikanska politiker, skriver Giraldi, och nämner namn som Cynthia McKinney, Adlai Stevenson III, Paul Findley, Chuck Percy, William Fulbright, Roger Jepsen och Pete McCloskey. Vart och ett av dessa namn är värt att följa upp och studera omständigheterna kring.

Det är särskilt ironiskt, menar både Camp och Giraldi, att det mot slutet av mellanårsvalskampanjerna dök upp lite seriös, undersökande journalistik som just visade hur Israel och judiska grupper korrumperar de politiska processerna i USA för att se till att ordna i det närmaste obegränsat stöd för allt och vad som helst Israels premiärminister Benjamin Netanyahu ”och hans gäng bestående av krigsbrottslingar vill åstadkomma”, som Giraldi uttrycker det.

”Fred” — omodernt ord i årets valrörelse
Medan Israel ställer in siktena mot Iran är ”fred” ett oanvänt ord i amerikanska valkampanjer. Trend- och framtidsforskaren Gerald Celente noterar att alla partianknutna kandidater till både representanthuset och senaten i mellanårsvalet stödjer den privata amerikanska vapenindustrin och dess ökade kostnader.

Inte en enda republikansk eller demokratisk kandidat föreslog att Amerikas längsta förlorande krig mot Afghanistan ska avslutas, skriver Celente. Inte heller de andra illegala och icke-konstitutionella operationerna i Mellanöstern och Afrika som dödar människor, förstör länder och spär på hatet mot amerikanerna föreslås avbrytas, fortsätter han.

Det är inte bara så att ordet ”fred” var ett fult ord i årets kampanjer: Åtta representanthusstolar gick i valet till demokrater som är före detta medlemmar i verksamhet för militär och nationell säkerhet; veteraner, CIA-tjänstemän och utrikesdepartement. Celente skriver:

Biljoner dollar, miljoner dödade människor, omoraliska krig utan slut i sikte — lanserade på plattformar baserade på lögner från Washington och marknadsfördra av medierna — och frågan var ALDRIG en kampanjfråga i 2018 års mellanårsval.

Nu, med en ny trupp av krigshetsande politiker i tjänst kan amerikaner förvänta sig ännu mer aggressiv utrikespolitik mot Kina, Ryssland, Syrien, Iran och andra länder som faller under lögnen om Kriget mot Terror, landets säkerhet, att säkra demokratin i världen och regimbyten i länder vars ledare är grymma mot sina medborgare.

Det judiska nyhetsbolaget CNBC meddelade att ”försvarsaktier tillhör också de förväntade vinnarna vid delad kongress [republikansk senat, demokratiskt representanthus] eftersom det är ett av områdena där demokrater och Trump kan ha gemensamma ståndpunkter.Demokraterna gick med på en budgetökning till Försvarsdepartementet för budgetåret 2019”. En stor majoritet av demokraterna både i representanthuset och i senaten röstade igenom budgeten på 716 miljarder dollar.

Det förekom inga protester från den ”hjärntvättade allmänheten” mot att lägga en fjärdedel av USA:s totala offentliga budget på den privata vapen- och säkerhetsindustrin, trots att vanligt folks löneutveckling inte ens hinner i kapp inflationen och dessutom beskattas hårt för stödet till militären, skriver Celente.

Att det inte förekom några protester kan skyllas på de stora massmedierna som stödjer denna politik.

Inte ett enda pip, inget ifrågasättande och ingen fråga lät undslippa journalisternas läppar under mellanårsvalet. När den politiska eliten ger order om att dra ut i krig slår massmedierna på sina krigstrummor, skriver Celente.

De enda vinnarna är den judiska staten Israel och deras hejdukar i USA. Deras påverkan på mellanårsvalet betalade sig. De kommer säkert att få valuta för att ha investerat valuta i kongressens humankapital.

Källor:
Lee Camp finds out who meddled with US midterms… but it’s not the usual suspects (VIDEO)
Gillum: DeSantis’ monkey comment says it all
Gillum concedes Florida race for governor
Israel Wins 2018 Election
U.S Elections. Not a Word about Wars, not a Peep about Peace: Beware!


  • Publicerad:
    2018-11-19 14:00