Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Judisk terrorgrupp misstänks ha orsakat den österrikiska regeringens fall

Av Erik Forsell, 2019-05-27
erik.forsell@nordfront.se

ÖSTERRIKE. Alltmer tyder på att den vänsterextrema terrorgruppen Centrum för politisk skönhet såg till att den österrikiska regeringen skulle falla kort före EU-valet.

Johann Gudenus och Heinz-Christian Strache (FPÖ)

I söndags rapporterade Nordfront att den österrikiska koalitionsregeringen, som bestått av borgerliga ÖVP och invandringskritiska FPÖ, sprack.

Anledningen är att FPÖ:s partiledare och landets vice kansler Heinz-Christian Strache ertappades med att i berusat tillstånd under några semesterdagar på Ibiza år 2017 ha samtalat med ett kvinnligt påstått syskonbarn till den ryske oligarken Igor Makarov.

Semesterhuset var riggat med mikrofoner och videokameror som spelade in det komprometterande samtalet, samt andra avslöjande samtal där framstående FPÖ-politiker befann sig, utan sina hustrur och i sällskap med den kvinna som påstod sig äga en stor förmögenhet.

Tidningarna Der Spiegel och Süddeutscher Zeitung publicerade samtalet mellan Strache, hans kollega Johann Gudenus samt den ryska kvinnan.

I konversationen diskuterade de hur den rika kvinnan skulle verka för att underlätta för FPÖ inför valet 2017, samt hur FPÖ-politikerna i sin tur ska hjälpa henne med att få byggkontrakt med regeringen.

Österrike kommer till följd av regeringens kollaps att hålla extra val i september.

I måndags rapporterade Nordfront vidare att alla ministrar från det invandringskritiska partiet FPÖ avgår och således lämnade partiet koalitionsregeringen med borgerliga ÖVP.

Carolyn Yeager.

De avgående ministrarna ersätts med icke valda tjänstemän och så kallade ”experter” inom respektive ministerområde, berättar den tyskättade amerikanska författaren och amatörforskaren Carolyn Yeager.

— Nästa vecka [27 maj] genomförs en misstroendeomröstning mot regeringen…jag hoppas att FPÖ överlever den här skandalen. De kanske förlorar några röster [i EU-valet] men det blir inte någon katastrof för folk har redan bestämt sig för hur de ska rösta. Det påverkar nog inte resultaten i EU-valet särskilt mycket, tror Yeager.

FPÖ har enligt Yeager och de flesta andra källor – inklusive globalistuppslagsverket Wikipedia – utsatts för en blåsning i syfte att sänka partiet.

Politisk konst- och terrorgrupp tros ligga bakom
De som förutom ovanstående aktörer pekas ut som arrangörer av blåsningen är det vänsterextrema konstkooperativet Zentrum für politische Schönheit (Centrum för politisk skönhet). De antas ha utfört hela eller delar av den rent operativa delen av den politiska fällan.

Nordfront rapporterade om Centrum för politisk skönhet i samband med att de startade en angiverikampanj mot ”högerextremister” – det vill säga vanliga vita tyskar – i staden Chemnitz, när tyskarna protesterade mot rasfrämlingar som hade mördat en tysk när han försökte stoppa en våldtäkt.

Några månader innan angiverikampanjen lanserades ställde konstnären Rainer Opolka upp tio bronsstatyer föreställande arga ”nazistvargar” som gjorde ”Hitlerhälsningar”

Det var den österrikiska tidningen Wiener Zeitung som upptäckte kopplingarna mellan Ibizaskandalen och terrorgruppen Centrum för politisk skönhet.

Denna organisation är numera klassad som terrororganisation under §129 i den tyska brottsbalken, tillsammans med bland andra IS och Al Nusra.

Som en av få vänsterterrororganisationer blev den avstängd från Youtube, men fick efter protester tillbaka sitt konto.

Deras framtoning har mycket gemensamt med den judiskt finansierade – inte minst från George Soros – ”feministiska” proteströrelsen Femen, som utnyttjar barbröstade kvinnor för att protestera mot ”antisemitism” och högerpopulism.

Femenmedlemmarna gjorde sig kända för att måla vänsterextrema politiska budskap som ”Bomber Harris, gör det igen” på sig själva och varandra.

Med ovan nämnda slogan menade Femen att de vill att de liberala västmakterna ska utsätta den tyska staden Dresden för nya bombanfall.

Bombningarna skulle syfta till att göra sig av med de ”högerextrema” och ”antisemitiska” tyskarna som bär på den ”arvsynd” som tredje och fjärde generationens ”nazister” i dagens Dresden. Vilket man menar bland annat visar sig i deras motstånd mot den ohämmade invasionen av rasfrämlingar från tredje världen.

Aktivisterna i Centrum för politisk skönhet markerar ibland sin politiska ”skönhet” – vilken syftar till att omforma världen – med att kladda ned sig med svart färg, likt en freudiansk antites till västvärldens uppfattning om vad skönhet är.

Centrum för politisk skönhet: Nina van Bergen (tidigare inofficiell ”ledare”) och judarna Philipp Ruch (grundare) och Stefan Pelzer.

Terrorgruppen är beroende av donationer från sympatisörer och har till och med gått ut med upprop om att få bidrag för att betala sina rättegångskostnader efter en rättegång de förlorade.

Tidigare attacker mot tyska partiet AfD
Tidigare har Centrum för politisk skönhet bland annat ägnat sig åt att i protest mot det tyska partiet Alternative für Deutschland (AfD) ha anlagt en kopia av det judiska förintelsemonumentet i Berlin utanför AfD-politikern Björn Höckes hus.

Judisk konstaktivism utanför AfD:s Björn Höckes hus i Bornhagen. Kopia av Berlins förintelseminnesmärke, Berlins i särklass fulaste och för tyskarna mest kränkande konstruktion.

Kopian av det judiska förintelsemonumentet var en protest mot det ”antisemitiska” partiet, trots att judar som sökte sig till partiet byggde en judisk partigrupp i vilken kravet är att man är rasren jude för att få vara med.

Judar får däremot gärna vara med i till exempel AfD:s kristna arbetsgrupp.

Medlemmar ur AfD:s judiskt rasrena arbetsgrupp.

AfD:s nuvarande lesbiska partiledare Alice Weidel förhandlade sig in i partistyrelsen först och främst för att ”skydda AfD från partiets högerextrema flygel”, som hon skrev i ett brev till tidningen Der Spiegel.

Weidel, som liksom Frankrikes president Emmanuel Macron har ett förflutet i den judiska storbanken Goldman Sachs, pekas av många också ut som kryptojude, det vill säga jude i hemlighet. Liksom för övrigt Tysklands förbundskansler Rebekkah Dorothea ”Angela” Kasner-Merkel.

Björn Höcke (t.v.) ville inte att tyskar skulle skämmas för sin historia. För detta ville Frauke Petry (mitten) utesluta honom ur AfD. Alice Weidel (t.h.) ser som sin främsta uppgift att hålla ”högerextremister” borta från partiet.

Övervakar sina offer och planerar operationerna väl


Centrum för politisk skönhet anlade inte bara ett förintelsemonument genom att sätta upp betongblock.

Likt operationen mot FPÖ på Ibiza där de misstänks ha riggat upp kameror och mikrofoner för att övervaka de semesterfirande FPÖ-politikerna, observerade de Björn Höcke och hans familj under lång tid i samband med förintelseprojektet.

De höll på i flera månader. De filmade och dokumenterade familjen Höckes förehavanden.

Till och med familjens sopor genomsökte de efter material att ”sätta dit” honom för.

— Vi vet allt, sade Philipp Ruch, terrorgruppens judiske grundare, om Björn Höcke.

— När Höcke klyver ved, när förläggare skickar broschyrer till honom, hur han hanterar sina kostymer när de reser, var han gillar att semestra…, sade Ruch.

Den antisemitiske bloggaren Andreas Popp som skriver på Der Crypto-Jude und andere Schweinereien… (Kryptojuden och andra svinerier…) kommenterar samspelet mellan den utpekade terrorgruppen, den informella judiska makten, den formella, de statliga medierna och de statliga intellektuella.

Dessa tillsammans bildar tillsammans en överbyggnad som verkar destruktivt estetiskt, moraliskt och andligt.

Konstig fälla
Många saker är konstiga med Ibizaskandalen. En kvinna, möjligen en skådespelare av något slag, duperar några män till politiker och får dem att säga saker som är så olämpliga att avgång från sina poster och förtroendeuppdrag är det enda möjliga.

— Sju timmar umgicks de. De drack hela tiden. Många rum var riggade med kameror. Stracher sade en massa saker han inte skulle ha sagt. På videon beter han sig på ett sätt som man inte vill se en kansler göra, säger Yaeger.

Carolyn Yeager fortsätter med att notera att Stracher då och då på filmen vaknar lite ur sin alkoholdimma. Han uttrycker ibland farhågor inför Gudenus att det kan vara en fälla, vilket Gudenus – som var den som ordnade mötet med den mystiska kvinnan – förnekar.

— Stracher noterar också att denna påstådda miljardarvtagerska har smutsiga tår. Det stämde liksom inte med hennes image som överklasskvinna. Återigen går han till Gudenus och frågar ”hur kan du veta nåt om dessa personer”, men Gudenus framhärdar och säger att allt är okej, säger Yeager.

Norbert Hofer. Foto: Bwag (CC BY-SA 4.0)

— Norbert Hofer kan komma ta över [FPÖ] efter Strache. Han blev nästan president i Österrike för ett par år sedan, säger Yaeger.

Enda anledningen till att han inte blev president verkar ha varit att han förlorade poströsterna. Det var en massa konstigheter med dem.

Detta borde ha kunnat undersökas, eftersom poströstningen inte borde ha inneburit en strukturell fördel för vänsteranhängarna, vilka genom sitt poströstande hindrade Hofer att nå presidentposten. Men en undersökning om eventuellt valfusk genom poströstande gjordes aldrig.

— Strache bad i sitt avgångstal om ursäkt för sitt berusade tillstånd på filmen och för sitt beteende att försöka imponera på den unga och förment rika kvinnan…men kansler Sebastian Kurz sade att det var en fälla och pekade ut den israelisk-judiska lobbyisten och ”valkonsulten” Tal Silberstein och satirikern Jan Böhmermann, säger Yaeger.

Silberstein – som tidigare bland annat har haft Israels premiärminister Benjamin Netanyahu som kund – tillbakavisade all inblandning i Ibizaaffären och anklagade i sin tur Kurz för att försöka avleda uppmärksamheten från själva skandalen. Den judisk-israeliske författaren och historikern Doron Rabinovici som bor i Wien anklagade enligt Wikipedia Sebastian Kurz för att helt oansvarigt svänga sig med ”antisemitiska stereotyper”.

Tal Silberstein.

Men Silbersteins förtroendekapital är lika med noll sedan han inför det österrikiska valet 2017 greps för penningtvätt i Israel, pengar som i hög grad hade med hans valpåverkanskampanjer att göra. Han genomförde en form av ”negativ” smutskastningkampanj gentemot SPÖ, som samtidigt var till för att stödja samma parti. Om detta berättar bland annat Martin Sellner i en video på Youtube.

Sellner själv har på grund av att han klassas som ”farlig vit nationalist” bland annat bannlysts från att resa in i Storbritannien. Silberstein är – naturligtvis – inte bannlyst någonstans.

Jan Böhmermann har länge varit mycket omtalad i Tyskland. För några år sedan lanserades han hårt av massmedierna som den man som skulle locka tillbaka TV-tittarna från internet till reguljär television.

I en form av ”stjärnreportage” i tidningen New York Times beskrev Böhmermann hur svårt hans uppdrag att få tyskarna att skratta var. Tyskarnas ”mörka historia” ligger som en tyngd över folket som det aldrig kommer att bli av med, hävdade han.

Kulturellt sett har denna mörka historia, ansåg han, lett till att ”det finns inte längre någon judisk kultur, ingen judisk underhållningskultur”. Därför har alltså tyskarna svårt att skratta.

Med sina mediekontakter och kopplingar till med Tal Silberstein skulle dessa män enligt Sebastian Kurz ha varit med att arrangera Ibizaoperationen.

Ramin Mirfakhrai. Foto: Facebook.

För att komplicera saken ytterligare har iraniern Ramin Mirfakhrai, advokat nu boende i Österrike, meddelat att det var han som beställde att övervakningsvideon skulle spelas in, i en sorts ”humanistisk och människorättsaktivistisk handling”. Vilka kopplingar – om några – denne Mirfakhrai har med Tal Silberstein och Jan Böhmermann är ännu så länge oklart.

Ingen vet varför Centrum för politisk skönhet väntade tills för ett par veckor sedan med att utlösa regeringskrisen genom att släppa sitt material som spelades in 2017 – om det nu verkligen var den utpekade terrorgruppen. Metoden liknar i alla fall de av dem tidigare använda.

Men förmodligen bestämde man sig helt enkelt för att använda materialet som ett led i att försvaga nationalisternas stärkta positioner inför nu pågående EU-val.

Det är fortfarande oklart vilka relationer konstterrorkollektivet har med de av kanslern utpekade Böhmermann och Silberstein, men flera av centralgestalterna tillhör ungefär samma generation och många av dem är judar, en del av dem födda i Israel.

Även i Sverige varnar toppolitiker som Stefan Löfven och Annika Strandhäll för att globalistprojektet EU ska gå mot mer nationalism.

Häromdagen varnade den kulturmarxistiska miljöpartisten Isabella Lövin för att ge EU för mycket makt, eftersom den vänsterpolitiska överstaten enligt en absurd tankegång skulle kunna hamna i händerna på framväxande högernationalister.

I Storbritannien tittar etablissemanget snett på den sionistiske kontrajihadisten Tommy Robinsons EU-kandidatur.

Och hela EU:s skräck verkar vara den av folket mycket omtyckte italienske ledaren Matteo Salvini. Han försöker samla ihop likasinnade – även FPÖ – inför den kommande mandatperioden i EU-parlamentet, inte minst till Sverigedemokraternas avsky som numera stöder rådande invandringspolitik. Och så vidare.

Det finns således många fula fiskar som inte drar sig för att använda smutsiga metoder för att säkra globalistprojektet EU:s framtid enligt den inslagna vägen, och hindra autonoma stater att återkomma på den europeiska kontinenten.

Men ”nationalist” är nog egentligen ett för starkt ord beträffande FPÖ. Den väldigt populäre Jörg Haider uteslöts ur FPÖ 2005 och bildade ett eget parti som var hårdare i sin invandringskritik, BZÖ (Alliansen för Österrikes framtid).

Jörg Haider. Foto: BZÖ.

— Heinz-Christian Strache tog över FPÖ. Haider dog i en bilolycka som var en stor nyhet då. Många konspirationsidéer florerade då, idéer som kan ha varit sanna eller falska, säger Carolyn Yeager. Det innebar också slutet för BZÖ.

— Därför blev FPÖ åter det starkaste högerkantspartiet. Strache har varit väldigt populär. De har haft ett bra och stabilt team i det partiet. Ambitionen var att inte vara ett missnöjesparti utan att ta makten. Men de är inte ett antiinvandringsparti eller anti-EU eller anti-euro. Jag vet inte vilka partier idag som är det, säger Yeager.

Stache har nolltolerans mot antisemitism och har därför konsekvent gjort sig av med alla som gett uttryck för sådant. Ändå ses alltså FPÖ som ett hot av de globalistiska vänsterkrafterna.

Hur man sänker en omtyckt politiker
Ibizafällan mot FPÖ var en klassisk fälla med nyttjande av kvinnlig fägring och sprit.

— Österrike betraktas av många som ett ganska oviktigt land men det är viktigt för högerrörelsen, och har alltid varit det. FPÖ kan mycket väl överleva den här krisen, jag hoppas det, säger Carolyn Yeager.

— Straches karriär är förstörd, och det är ledsamt. Många politiker har råkat ut för sådant här, fortsätter Yeager.

— Så går det. Alkohol hör inte ihop med seriösa strävanden om man tillhör den mindre omtyckta sidan. Vi är de som alla hatar, så jag beundrar verkligen Adolf Hitler som aldrig drack alkohol. Han visste vad som kan hända när man dricker alkohol.

— Det är de två svagheter som män har, sex och alkohol, avslutar Carolyn Yeager.

Källor:
Carolyn Yeager: Austrian government coalition blows up over illegal ’sting’ video
Wikipedia/Ibiza affair
The Freedom Party Sting (ljudfil)
Zentrum für Politische Schönheit
Holocaust-Mahnmal Bornhagen
Austria scandal: Mystery of the honey-trap video
Over the last 16 months the state has been investigating the Centre for Political Beauty for the „forming of a criminal organization“
Judisk arbetsgrupp lanseras i Alternativ för Tyskland
Meet Alice Weidel, the Former Goldman Sachs Banker and Lesbian Leader of Germany’s Far-right
Martin Sellner: Gesichter der Schande – Der Tal Silberstein Skandal
Comic’s Task: Get Young Germans to Log Off, Tune In and Laugh Out Loud
Andreas Popp: Staatskunst
Warum Tal Silberstein im Fall Strache erwähnt wird
Austrian Social Democrats fire Israeli consultant held in graft probe
Austrian Social Democrats drop adviser over money-laundering probe
Anti-Semitism, Threats and Leaks: Meet the Israeli Political Consultants Shaking Up the Austrian Election
Rabinovici: Kurz’ „Spiel“ mit Antisemitismus
Ich stecke hinter dem Strache-Video
Rebbekah Dorothea Kasner è il vero nome d'”Angela Merkel”
Lövins varning: Så kan EU:s makt vändas mot oss


  • Publicerad:
    2019-05-27 13:00