MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Motståndsrörelsen har nu lämnat ZOG-zonen centrala Göteborg för att istället genomföra en offentlig aktivitet i Kungälv. Uppdatering avslutad

På grund av att centrala Göteborg tycks vara en zon där polisen förbjudit oppositionell politisk verksamhet så beslutade sig demonstrationsdeltagarna att åka till Kungälv. Där genomförs just nu offentliga flygbladsutdelningar på flera platser.

Fortsätt att följa Motståndsrörelsens aktiviteter via Nordfront TV och Twitter:


Uppdatering 14:50

Ett tekniskt missöde har gjort att ljudet på Nordfront TV:s sändning inte har fungerat. Nu verkar dock problemet vara löst.

Till skillnad från centrala Göteborg tycks dock Kungälv vara en plats där svensk grundlag fortfarande gäller.

Uppdatering 15:00

Ett stort antal polisfordon har samlats på parkeringen vid ICA Maxi, i närheten av den offentliga flygbladsutdelningen. Samtidigt hörs polishelikoptern som tidigare svävade över demonstrationen nu i Kungälv. De få polismän som synts till har dock än så länge varit tillmötesgående.

Uppdatering avslutad

När polisen samlat mod och manskap gjorde man hela området i Kungälv där Motståndsrörelsen befann sig till ett PL24-område och avvisade samtliga demonstrationsdeltagare.

Aktiviteten i Kungälv blev dock lyckad, där många flygblad kunde utdelas. Kungälvsborna visade stort intresse för det nya parti som kommer att ställa upp i kommunen under nästa års val.

Under dagen uppstod tekniska problem med utrustningen som användes till livesändningen, vilket påverkade ljudet. Nordfront och Nordfront TV ber om ursäkt för detta och lovar att återkomma med bättre filmmaterial från dagen.

Nordfront avslutar nu dagens rapportering och tackar alla läsare som har följt oss. Vi kommer att återkomma med mer information, bilder och filmklipp från dagen.

 


  • Publicerad:
    2017-11-11 14:25