KRÖNIKA. Varför är Tommie död och vad måste DU göra för att det inte ska hända igen?

Bild med grafik som delats av Tommies vänner på sociala medier. Runorna är tillagda av Nordfront.

ÅRET VAR 1989. 17-åriga Sara och hennes väninna Sylvia mördades av den eritreanske flyktingen och Saras ex-pojkvän Samson Mahare. Mordet skedde i Härnösand – en liten stad som så tidigt som i mitten av 1980-talet hade börjat ta emot flyktingar – och var det första dubbelmordet i Sverige på 250 år. Ingen kan förneka att Sara och hennes väninna fortfarande hade levt idag om det inte varit för genomdrivandet av det mångkulturella samhället.

Efter mordet hände något lika absurt som äcklande. Saras pappa, Stig Wallin, engagerade sig och blev ledare i den antirasistiska kampanjen 5i12-rörelsen som ett slags rubbat statement mot att folk upprördes över mordet. Därmed signalerade Stig Wallin att vi måste förlåta dem som våldför sig på vårt folk och acceptera de blodiga konsekvenserna av mångkulturen.

Vi som var aktiva i den nationella kampen då – eller som i mitt fall några få år senare – minns hur Stig Wallins vanärande av sin egen dotter lyftes fram som något av en solskenshistoria i massmedia, på landets skolor och bland politiker. Hans organisation hade systemets fulla stöd och har det än idag. Förbrytarna som styr ville inte att mordet på Sara och Sylvia skulle leda till en motreaktion från andra svenskar.

NUTID. 19-årige Tommie, från samma lilla stad i Ångermanland, tar ett modigt och rättfärdigt beslut att försöka stoppa sudanesen Abubaker Mohamed från att våldta en svensk flicka. Det hela slutar med att Tommie knivhuggs till döds. Hans kamrater är idag, med rätta, stolta över hans agerande.

— Han fick det ultimata testet och han visade att han hade hjärtat på rätt plats, att han menade allt han tidigare sagt. Jag vet att Valhall välkomnar honom med öppna armar, kommenterar hans vän det hjältedåd som Tommie utfört.

Tommie är död. Han är död på grund av sådana som Stig Wallin och av de lärare, journalister, politiker och andra förbrytare som signalerat till sådana som Abubaker Mohamed att det är okej att både våldta och mörda svenskar. Rättsväsendet som i andra liknande fall, såsom mordet på Daniel Wretström, satt standarden genom att belöna förövarna med nästintill straffrihet.

Tommie är död på grund av alla de som signalerat att mord på svenskar är någonting vi måste acceptera för ynnesten att få leva i det ”mångkulturella paradiset”. Han är död på grund av alla de som främjar ”mångkultur” och massinvandring, och därmed sätter svenskar i direkt fara. Han är framför allt död på grund av alla som tyst låter detta fortgå år efter år!

Den rörelse vars avsikt är att befria folket från etniskt folkmord och mångkulturens blodiga altare har kommit långt sedan 1989. Många är uppväckta idag, men hur många agerar för att stoppa vansinnet!?

Tommie gjorde just detta. Han var nationell och som en sista hjältemodig handling betalade han med sitt blod för att försvara en ung flicka från att bli våldtagen. Det minsta du kan göra för att hedra Tommie är att ansluta dig till den nationella kampen – och därmed signalera att det INTE är okej att våldföra sig på svenskar. Överlåt inte kämpandet till andra – se till att inte Tommies offer var förgäves!


  • Publicerad:
    2020-05-13 07:00