Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Motståndsrörelsen agerade mot planerat asylboende i Torslanda

Av Redaktionen, 2016-09-05
redaktionen@nordfront.se

TORSLANDA. 200 ”flyktingar” är tänkt att ockupera Lilleby Camping i Torslanda från och med 1 oktober. Under lördagen delade Motståndsrörelsens aktivister ut tusentals flygblad för att skapa opinion mot det asylboende som politiker och profithungriga företagare vill ha.

lilleby3

Samling. Foto: Nordfront.se

Lilleby är beläget i Torslanda på ön Hisingens västra halva och vetter ut mot havet. Trots att det ligger på mångkulturella Hisingen har Torslanda varit den del som skonats ifrån Hisingens alla skottlossningar, explosioner, mord och stenkastningar som mångkulturen fört med sig.

Men nu riskerar Torslanda att bli ytterligare en ort där mångkulturell kriminalitet får fäste. Detta sedan politiker och profithungriga företagare verkar få igenom att 200 ”flyktingar” ska ta över Lilleby Camping. Beslutet har såklart tagits över folks huvuden och en av de drivande är moderatpolitikern Ami Höglund som även ”råkar” vara VD för det företag som står som ägare till Lilleby Camping.

Under lördagskvällen den 3 september valde därför aktivister och medlemmar från kampgrupp 201 att informera invånarna i Lilleby och Torslanda om situationen. Även många lokala Torslandabor och sympatisörer slöt upp för att sprida flygbladet som var framtaget för det särskilda ändamålet. Att de drabbade invånarna har rätt att bli informerade borde vara en självklarhet! Utan information blir det omöjligt att hinna med en överklagan inom 3 veckor.

lilleby2

Flygbladet som delades ut. Foto: Nordfront.se

Aktiviteten förflöt utan större störningsmoment under den ljumma septemberkvällen i den ännu lugna delen av Hisingen. Den enda ordningsstörare som störde kvällsfriden var en man som uppgav sig vara polis och att han skulle ringa polisen. Detta för att ingen samhällsinformation fick läggas i hans brevlåda minsann.

Förutom de 4 000 flygblad som fick nya hem fick även en större kräftskiva närbeläget det tänkta flyktingboendet ett antal blad. Många nya kontakter knöts innan man rundade av vid midnatt och lynnet hos de 15 – 20 svenskarna var allvarsamt men gott!

lilleby4

Vill du också organisera dig på din ort och hjälpa till i kampen för ett fritt och enat Norden! Tveka då inte att kontakta din lokala organisation.


  • Publicerad:
    2016-09-05 20:06