Lördagen den 12 maj möttes kamrater ur Näste 2 upp för att sprida det nationalsocialistiska budskapet på Kungälvs gator i form av en offentlig flygbladsutdelning. Aktivisterna ställde upp utanför Maxi och vecklade ut den vackra fanan.

Man hann knappt rulla ut den innan den första kommentaren mötte aktivisterna ”Fan vad gött att se er” av en helt okänd man. Ett bevis på att Motståndsrörelsen tar plats och har folket med sig. Resten av dagen flöt på precis lika positivt med många frågor om hur man får tag i valsedlar och hur man donerar till organisationen nu när bankerna bråkar.

Motståndsmännen träffade på en hel del intressanta personer, bland annat en äldre man som tidigare var mycket aktiv i Nordiska rikspartiet som berättade några trevliga berättelser från förr.

En förbipasserande passade även på att deklarera ”Gör vi ingenting nu så kommer svensken förpassas till koncentrationsläger i Norrland”.

Beundrare tog bilder av fanan och leenden möttes med leenden.

Dagen flöt på fort och efter några timmar i solen var man nöjda, solbrända och glassugna. Så för att avsluta en toppendag i stekande sol åt man en glass gemensamt på en lokal servering. Även där blev medlemmarna igenkända av en pratglad sympatisör. Och dagen avslutades på topp.

Kungälvsbor, dags att ansluta sig till Nordiska motståndsrörelsen!


  • Publicerad:
    2018-05-17 09:00