JUDISK MAKT. Den Norge-baserade rapparen Kaveh ska ha lagt sig platt efter att ha mottagit kritik för att ha kritiserat judisk korruption. Juden Ervin Kohn överväger nu att polisanmäla rapparen.

Söndag den 10 juni ska den Norge-baserade och iranskfödde rapparen Kaveh ha uttryckt missnöje över judisk korruption på Twitter genom att skriva ”fucking judar är så korrupta”. Ett missnöje som inte har fallit i god jord hos juden Ervin Kohn, ledare för Det mosaiske trossamfunn i Oslo och vice ordförande i Antirasistisk Senter. Kohn överväger dessutom att polisanmäla Kaveh för att ha uttryckt sitt missnöje.

Skärmbild från Kavehs Twitter. Klicka för större bild.

Förra fredagen ska Kaveh dock återigen ha uttryckt sitt missnöje, denna gång under en konsert i Stensparken i Oslo. På scenen ska han först ha frågat publiken ifall det fanns några kristna där, för att därefter ha frågat om det fanns några judar närvarande, följt av utropet ”fuck judar!”. Då publiken stelnade till i ett par sekunder över att någon vågat att kritisera judar, valde Kaveh att följa upp med ”jag jävlas bara”.

Eftersom kritiken från judar och så kallade Israel-vänner har haglat in har den kände rapparen valt att lägga sig helt platt och be om ursäkt, dock utan att möta någon slags förlåtelse.

Källa:
Rapper legger seg flat etter å ha kritisert jødisk korrupsjon


  • Publicerad:
    2018-06-17 11:30