MÅNGKULTUREN. Rapparen Einár brukar romantisera en gängkriminell livsstil. På måndagen släpptes bilder där han själv blivit kidnappad, misshandlad och förnedrad i ett ”utanförskapsområde”.

På måndagskvällen släpptes flera bilder i sociala medier där den 18-årige rapartisten Einár är omringad av maskerade gärningsmän. Enligt information på bilderna kommer dessa från Snapchat och har skickats av ”Ali K” och ”Ak”.

På bilderna som ska ha tagits för några veckor sedan är Einár blodig i ansiktet och får även ett knivliknande föremål upptryckt i ansiktet. Han är avklädd ner till kalsongerna och har fått en kvinnoperuk, kvinnounderkläder och ett hundkoppel på sig.

Polisen ska ha känt till händelsen sedan tidigare och själva upprättat en anmälan som rubricerats som människorov.

Samhällsnytt skriver att han har penetrerats analt med en dildo och att allt ska ha filmats.

Expressen skriver att en hemlig polisinsats inleddes i Stockholmsområdet. Polisen ville ta reda på om uppgifterna de fått att Einár mår bra efter övergreppen, stämde.

Einár upprätthåller sin gängkriminella image genom att vägra medverka i utredningen, eller på något sätt hjälpa polisen att identifiera brottslingarna. Därför lär polisen inte komma vidare i utredningen. De flesta uppgifter om misstänkta gärningsmän finns istället på sociala medier.


  • Publicerad:
    2020-05-05 10:00