JÄMTLAND. Uppe i Norrland verkar nu uppretade svenskar ha vandaliserat egendom tillhörande en välfärdskapitalist som planerar att öppna ett asylboende.

Det är Stefan Stolt som vid tre olika tillfällen fått egendom beskjuten efter att det blivit känt att han planerar att öppna ett asylboende i en av sina byggnader. Förövarna ska ha skjutit med luftgevär eller liknande och efter den senaste skjutningen har Stolt valt att polisanmäla vandalismen. Enligt Stolt är det uppenbart att det är någon eller några som har koll på honom som utfört de riktade attackerna då det inte bara är det tilltänkta asylboendet som beskjutits utan även en skotare som står på en annan plats.

Stolt har nu gått ut i etablerad lokalmedia och erbjudit judaspengar till den som kan berätta vem som vandaliserar hans egendom. Välfärdskapitalisten är beredd att betala 10 000 kronor för att få namnet på gärningsmannen.

Oberoende lokalmedia rapporterar om händelsen på följande sätt som förklarar bakgrunden och ett potentiellt motiv till skjutningarna:

Välfärdskapitalisterna har de senaste åren dränerat välfärden på pengar. I takt med att folkets skattepengar går ned i fickan som miljonvinster åt många gånger rent kriminella personer måste den allmänna välfärden som skolor, sjukhus, bibliotek med mera avvecklas för att spara pengar. Ikväll släppte Allehanda bomben: Folk i västra Ångermanland har börjat skjuta sönder asylkapitalisternas tillgångar!

— Jag tar det personligt, säger en av välfärdskapitalisterna vars verksamhet dragits in i våldsamheterna och som äger fastigheter i Junsele och i Backe.

Tre gånger har asylkapitalistens produktionsmedel skjutits sönder av upprorsmän. Både fastigheter och skogsmaskiner har skjutis sönder. Kampanjen har pågått i två månaders tid och polisen som överbelastats av över 5000 utryckningar till asylhotell har inte ens hunnit med att inspektera skadorna. Välfärdskapitalisterna i fjällsjöområdet verkar vara ”sitting ducks”.


  • Publicerad:
    2016-02-09 11:25