MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer film och en längre sammanfattning av dagens offentliga aktion i Flen.

Lördagen den 25/4 begav sig aktivister från Näste 1 till Flen för att informera om Motståndsrörelsens närvaro och orsakerna bakom den massinvandring vi utsätts för.

Flen är särskilt illa drabbat av massinvandringen och gatubilden har förändrats dramatiskt de senaste decennierna. Migrationsverket i Flen har både asylprövning, mottagning och förvar av de nya rasfrämlingarna.

Första anhalten för aktivisterna var Migrationsverkets lokaler. Där spärrades ingången till prövningsenheten av och ett brandtal hölls av Joakim Blixt.

Efter det sprakande kraftfulla talet bar det av till centrum för att dela flygblad och känna på pulsen hos Flens invånare. Responsen var överväldigande positiv till Motståndsrörelsens närvaro och många intressanta diskussioner uppstod. Många verkade känna till organisationen och hejade på aktivisterna från både gatan och passerande bilar.

flen

När aktivisterna stått i centrum och informerat om det nationalsocialistiska budskapet ett tag, så uppenbarade sig en rabiat satkärring. Denna varelse bedömdes av ansvarig på plats att uppfylla samtliga kriterier av en ”attention whore”. Hon åkallade likasinnade kvinnor och betahannar som samlades till en massiv motdemonstration på cirka sex personer.

Satkärringen samlade till slut till sig modet att försöka rycka flygblad ur handen på en av aktivisterna. Detta resulterade i noll stulna flygblad, samtidigt som hon fick nödvärnsrätten förklarad och demonstrerad på ett korrekt men bestämt sätt.

Galningen blev förnärmad av att inte få rycka i Motståndsrörelsens flygblad ostört och åkallade konstapel blå för att försöka hetsa dem mot aktivisterna.

Konstaplarna gjorde klart för aktivisterna att de ”eventuellt” var misstänkta för att ha anordnat en ”olaga demonstration”. Ansvarig på plats förklarade för statsmakten att det var en helt vanlig flygbladsutdelning och att man hade grundlagen på sin sida.

Efter ca 1,5 timme begav sig aktivisterna vidare för att spärra av stadshuset. På vägen dit passade aktivisterna på att spärra av Vänsterpartiets lokaler med ett följe av poliser och ”antirasister” efter sig.

Detta fick avsluta Motståndsrörelsens vistelse i Flen… för denna gång.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att aktiviteten var mycket lyckad och att organisationen har många sympatisörer i Flen!


  • Publicerad:
    2015-04-25 23:00