Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Överfallen i Östersund fortsätter – kvinna attackerad under natten

Av Redaktionen, 2016-04-13
redaktionen@nordfront.se

ÖSTERSUND. Trots att polisen i mars gick ut och varnade stadens kvinnor för att vistas ute ensamma på kvällarna fortsätter anmälningar om överfall mot kvinnor att komma in till Östersundspolisen. Under natten till onsdagen attackerades ytterligare en kvinna som blev slagen i ansiktet och nerdragen till marken.

Rape_victim

Det var under natten mot onsdagen som en kvinna i 20-årsåldern blev överfallen i centrala Östersund. Den 20-åriga kvinnan mötte en okänd man på vägen och efter en kortare ordväxling ska mannen plötsligt ha gått till attack. Gärningsmannen ska ha utdelat knytnävslag mot kvinnans ansikte och sedan ska hon ha blivit nerdragen till marken.

— Vi har pratat med kvinnan, så vi har en bild av vad som har hänt. Men jag vill inte gå in på detaljer där. Hon blev slagen i ansiktet med knytnävar, sen blev hon neddragen till marken, säger Mikael Abramsson, vakthavande befäl vid polisen i Jämtland.

Offret ska dock ha klarat sig utan allvarliga fysiska skador.

— Hon har inte behövt uppsöka sjukhus, säger Abramsson.

Det var i mars i år som polisen gick ut och varnade stadens kvinnor för att vistas ute ensamma på kvällarna då antalet anmälningar om främlingar som överfaller och trakasserar kvinnor strömmat in till Östersundspolisen den senaste tiden.

Källa:
Kvinna överfallen i Östersund


  • Publicerad:
    2016-04-13 08:25