USA. En pappa i USA står inför en ödeskamp där han desperat försöker förhindra att hans åttaåriga son skall få i sig kemiska preparat som gör att hans framtida pubertet stannar upp.

Jeffrey Younger till vänster. Bild: Skärmdump från Facebooksidan Save James

Nättidningen The Gateway Pundit berättar om Jeffrey Youngers kamp för sin son James Younger. Hela historien började med att den då treåriga pojken lekte med en flickleksak från filmen Frozen. När han blev tillfrågad om han var en flicka eller pojke vid tre års ålder så han att han var en flicka och att mamma hade sagt till honom att han var en flicka. Hans mamma är inte riktigt hans biologiska mamma då pojken är provrörsbefruktad med ett donatorägg.

Efter denna händelsen började pojkens ”mamma” Dr. Anne Georgulas att aktivt klä pojken i flickkläder och måla hans naglar. Younger försökte stoppa Georgulas från att skriva in den då sjuåriga sonen James till skolan som Luna. Georgulas ville också att James skulle få sin manlighet förstörd genom att stoppa hans pubertet med kemiska preparat och slutligen ge honom kvinnliga könshormoner. Younger lyckades i hösten förra året få en chans att ens ha en åsikt om detta.

Pojken började därefter självmant återgå till att kalla sig James och gå i pojkkläder när han bodde hos sin fader. Nu har detta hoppet återigen grusats då en kvinnlig domare i Dallas vid namn Mary Brown nyss dömde att Georgulas ensam fick avgöra vad som skulle hända med pojken.

Younger tvingas nu betala 5 000 dollar i månaden så att hans son kan ”förvandlas” till Luna. Han skall också betala 10 000 dollar i engagemangsarvode till den rådgivare som skall vara med på James ”förvandling”.

Fadern får dock fortsatt hjälp från många engagerade i hans fall. Han har skapat en Facebooksida som heter Save James.

Allt fler personer som fått sina födelsekön förstörda kommer ut med att de ångrar ingreppen mot dem och önskar att de aldrig gjort det. Dessa individer blir hätskt attackerad av allehanda transaktivister.


  • Publicerad:
    2020-08-14 17:00