SVERIGE. Det har tidigare rapporterats om hur kvinnan Mimi Märak påstått sig ha blivit misshandlad av nationalsocialister i Kärrtorp. Nu visar det sig att hon i själva verket ofredats sexuellt av negrer – och allt fler tror att ”nazistattacken” är en bluff.

false_flag

I måndags uppgav en poet, Mimi Märak från Jokkmokk, att hon blivit misshandlad av sju nationalsocialister då hon tog sig en joggingtur i Kärrtorp. De unga männen skall ha haft hakkors på sina kläder, slagit Märak i ansiktet och skrikit ”blattefitta” åt henne.

Händelsen anmäldes till polisen men förundersökningen lades ned i brist på bevis. Nu har dock en dom publicerats där det framgår att Märak tidigare har angripits en gång, dock inte av nationalsocialister utan av ett gäng svarta män. En av dessa, Tresor Kambeya Yangala, ska ha stuckit handen under hennes kjol och tagit henne på rumpan varpå gänget omringade henne och kallade henne ”jävla fitta”, ”jävla hora” och ”jävla rasist”.

Yangala dömdes för sexuellt ofredande och narkotikabrott till 150 dagsböter på 60 kronor samt att betala 5000 kronor i skadestånd till Märak. Han har tidigare dömts till fängelse i 14 dagar för olaga hot, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Efter domen mot Yangala berättade Märak att hon ”inte längre känner sig säker när hon går ut och går själv utan brukar be någon väninna att möta upp”. Detta går tvärtemot hennes påstådda sinnesstämning efter det påhittade överfallet av nationalsocialister.”Mimi Märak känner sig inte rädd trots det som hänt”, skrev Sveriges Radio då.

”Mimi Märak mår alltså psykiskt dåligt efter händelsen och projicerar sina upplevelser på inbillade nazister”, skriver en användare på Flashback som menar att ”nazistattacken” bara är påhittad.

Märak har vidare angripits av en svart man vid ett annat tillfälle. I en dom från Södertörns tingsrätt från 2010 (målnr. B 5485-09) redogörs det för hur Märak kallats ”fitta” och hotats med vapen av en neger.

”Mimi Märak är själv dömd för narkotikabrott vid Nacka tingsrätt (målnr. B 1678-09) då hon missbrukat kokain”, skriver Nationell.nu.

Källa:
Därför ljög Mimi Märak om nazistöverfall: Hon attackerades och ofredades – av negrer


  • Publicerad:
    2014-01-29 02:15