HUMOR. Twitterprofilen Peter Sweden häver ur sig att Nordiska motståndsrörelsen är som ett MC-gäng som givit sig in i politiken.

Den defaitistanstuckne Twitterprofilen Peter Sweden, även känd som Peter Israel, medverkade tidigare idag i en direktsändning på Youtube som arrangerades av Trump-supportern Lauren Rose. Under intervjun får Peter Sweden, som egentligen heter Peter Imanuelsen, frågan om varför han inte gått med i Nordiska motståndsrörelsen.

— De är nationalsocialister och jag håller inte med om nationalsocialismen, svarar Imanuelsen som därefter får för sig att göra en liknelse.

— För att tala klarspråk är de inte de smartaste personerna som finns. De är som ett MC-gäng som givit sig in i politiken.

Som ett exempel på hur MC-gäng tydligen brukar operera tar han upp Näste 1:s rakryggade aktion mot USA:s ambassad efter den brottsliga USA-ledda robotattacken mot Syrien som ägde rum förra månaden.

Hör Imanuelsens uttalanden 33:53 in i videon nedan:

Uttalandena står i skarp kontrast mot för hur Peter Sweden marknadsförde sig själv för bara ett par år sedan. Då gjorde han flera kritiska uttalanden mot judisk makt, vilket den här videon visar.


  • Publicerad:
    2018-05-09 21:20