JUDISK MAKT. Den 7 maj tog sig beväpnad polis in i den 89-åriga tyska politikern Ursula Haverbecks bostad och förde henne till fängelset Bielfeld-Senne eftersom hon inte inställde sig på fängelset som hon var ålagd att göra förra onsdagen, 2 maj. Aktionen genomfördes på order av en judisk makt-organisation.

Ursula Haverbeck fängslas nu för tankebrott kring den så kallade ”förintelsen”.

Ursula Haverbecks så kallade brott som hon nu ska fängslas i två år för, är att hon har fortsatt att ifrågasätta historieskrivningen kring den så kallade ”förintelsen” under andra världskriget. Haverbeck, som själv levde under tredje rikets regering, har alltid varit mån om att sprida sin version om den historiska perioden som de judiska och allierade segrarmakterna med ”den starkares rätt” har skrivit om för sina egna syften.

Haverbeck har aldrig försökt smita undan sina politiska fängelsestraff, men nu är hon med ålderns rätt relativt svag i kroppen. Hon är 89 år gammal. På grund av ålderssjukdomar kunde hon inte denna gång inställa sig utan var helt enkelt hemma.

Därför beordrade Internationella Auschwitzkommittén den tyska polisen att skicka en väpnad insatsstyrka för att gripa den onda ”nazisten”. Denna insatsstyrka tog sig in i hennes lägenhet i måndags, 7 maj. Enligt obekräftade uppgifter behandlades Haverbeck varsamt av insatsstyrkan som fick hjälpa henne så att hon kunde ta sig till polisfordonet.

Haverbeck är denna gång på åtta punkter dömd till två års fängelsestraff utan möjlighet till villkorlig frigivning för för att ha spridit hatfakta. Upprepade gånger har hon sagt att koncentrationslägret Auschwitz inte var ett utrotningsläger utan ett arbetsläger där, precis som i exempelvis USA, potentiellt subversiva grupper sattes i arbete för att hjälpa den tyska staten med civil och militär produktion. Fängelsestraffet försvårar avsevärt Haverbecks intentioner att ställa upp för Die Rechte i valet till Europaparlamentet 2019.

Med tyskt sinne för ordning och reda får man ändå hoppas att Ursula Haverbeck får adekvat medicinsk behandling. Skriv gärna ett uppmuntrande brev eller kort till henne. Hon har tidigare uttryckt mycket kärlek till dem som har tänkt på henne när hon har suttit fängslad efter politiska domar. Redaktionen hoppas att hon trots sin höga ålder en dag får komma utanför murarna, även om hon liksom alla andra tyskar inte för den sakens skull blir fri.

Adressen är följande:

JVA Bielefeld-Senne
HH Ummeln
z. Hd. Ursula Haverbeck
Zinnstr. 33
33649 Bielefeld
Germany

Källor:
Ursula Haverbeck
Insatsstyrka stormar 89-årig kvinnas bostad – kastar henne i fängelse för tankebrott
Ursula Haverbeck ARRESTED TODAY!
Ursula Haverbecks adress


  • Publicerad:
    2018-05-10 23:45