VÅLDSBEJAKANDE EXTREMISM. Antifascistiska Antifas terrorplaner avslöjas av det nyhetsgrävande kollektivet Project Veritas.

Project Veritas, nyhetskollektivet som tidigare bland annat avslöjat att judiska extremister planerat attentat mot meningsmotståndare, har under en tid infiltrerat den vänsterextrema terrororganisationen Antifa i USA.

Antifa avslöjas med att planera våldsdåd inklusive att ”neutralisera” sina fiender och att karva ut ögonen på utpekade motståndare.

Med dold videokamera har journalister för Project Veritas deltagit i Antifamöten och dokumenterar deras terrorplaner.

Bland de som spelas in på Antifamötena i Rose City, Michigan, finns Nicholas Cifuni som uppmanar sina kumpaner att karva ut fiendens ögon:

— Gör saker som att gräva ut någons öga, det krävs väldigt lite tryck för att skada någons ögon.

Han talar också om vikten av att dölja att man ägnar sig åt kriminella attacker, vilket Antifamedlemmarna är väl medvetna om att de gör:

— Polisen kommer typ att säga ”perfekt, vi kan åtala de här [Antifa-] djävlarna, se så våldsamma de är”, och det är ju inte så att vi inte är våldsamma men vi måste för fan dölja den skiten, säger Cifuni på den inspelade videon.

— Tänk på att ni ska förstöra er fiende. Inte få in en fantastisk slagkombination, höger öga, vänster öga, ni vet. Det är inte boxning. Det är inte kickboxning, det handlar om att tillintetgöra din fiende, fortsätter han.

Ashes” som också tillhör Rose City-avdelningen talar om att utföra farliga handlingar.

— Hela målet med det här är liksom att ge sig ut därute och göra farliga saker så säkert som möjligt, säger Ashes.

Farlig journalistik
Den wallraffande journalisten för Project Veritas säger att det är ett farligt jobb.

— Beroende på situationen, skulle det ha kunnat bli en våldsam situation mot mig, om de kom på mig.

— De tvekar inte att slåss eller uppvigla till olika former av våld. På kurserna och våra möten, innan vi går ut och demonstrerar eller formar sig i ett svart block, talar vi om vilka vapen vi ska ha och vad vi bör skaffa, säger journalisten.

Chefen för Project Veritas är James O’Keefe. Han beklagar utvecklingen i USA.

— Project Veritas förespråkar inte våld i några former. Det är så sorgligt nu för tiden med Antifa som kapar Black lives matter-protesterna i städer över hela landet, anfaller polisen och utövar våld, säger han.

— På många ställen verkar våldet vara planerat, organiserat och utfört av anarkistiska vänsterextrema grupper som använder Antifaliknande taktik, säger O’Keefe.


  • Publicerad:
    2020-06-05 09:50