NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront live klockan 20:00. Följ sändningen här på Nordfront eller via Spreaker.

radio-nordfront

Medverkar i kvällens sändning gör Emil Hagberg och Pär Öberg som bland annat kommer intervjua Robert Eklund om uthängningarna som Norran och Västerbottens-Kuriren genomförde nyligen. Det kommer även diskuteras nyheter om Brexit, det amerikanska valet och andra viktiga saker.

Lyssna på avsnittet:

Listen to ”#6 RN DIREKT” on Spreaker.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-11-06 15:05