MÅNGKULTUREN. En video som publicerats av tyska Bild visar hur primitiva människor slaktar en kalv mitt på öppen gata i USA, inför chockerade barn och förbipasserande.

Foto: Bloomfield Police Department (klicka på bilden för att komma till filmen).

Den tyska tidningen Bild har på sin nätsida publicerat en video där tre primitiva män skär halsen av en kalv mitt på öppen gata i Bloomfield, Connecticut, USA. Den brutala slakten fångades på film av en polisman.

Kalven hade enligt uppgift lyckats smita från ett näraliggande slakteri och sprungit ut i ett industriområde som gränsar till parkeringen vid ett stort köpcentrum.

Både barn och förbipasserande tvingades bevittna hur slakteriarbetaren Badr Musaed upprepade gånger högg en 30 centimeter lång kniv i kalvens hals.

På videon syns hur två svarta män skyndar till för att hjälpa Musaed att sticka ihjäl kalven, varav den ena var byggnadsarbetaren Andy Morrison som jobbade i närheten.

Något som inte fångades på videon var hur Morrison under jakten tog fram en pilbåge och sköt en pil mot kalven.

I videon hörs polismannen säga att ”det här är ett stort problem, så här får ni inte göra” till den skrattande Musaed, som svarar att ”sånt här händer hela tiden”.

Gatuslaktarna Badr Musaed (närmast kameran) och Andy Morrison (skärmbild Bloomfield Police Department).

Enligt polisen väntar nu åtal både för pilskottet och för den plågsamma avlivningen.

Källa:
Hier wird eine Kuh auf der Straße geschlachtet


  • Publicerad:
    2019-07-24 10:40