RED ICE. ”En attack på vår kultur och vårt ursprung”, så beskriver Henrik Palmgren regeringens försök att förbjuda nordiska symboler.

I en video från Red Ice tar Henrik Palmgren upp regimens försök att förbjuda runor och andra urnordiska symboler. Utredningen har initierats av justitieminister Morgan Johansson (S), men bakgrunden är att judisk makt-organisationen World Jewish Congress krävde ett symbolförbud 2017 under ett besök med just Johansson.

Henrik Palmgren tar nu upp frågan i en video för internationell publik. Han förklarar syftet med denna drakoniska lagstiftning och vilka som driver frågan. När Palmgren berättar för sina tittare att Morgan Johansson är ”minster of justice” bryter han spontant ut i skratt.

Palmgren menar att regimens försök att förbjuda urnordiska symboler är en attack både religionsfriheten och på vår kultur och vårt ursprung. Han menar även att de som ifrågasätter Nordiska motståndsrörelsens rätt till Tyr-runan är ”cucked”.

— Det spelar ingen roll vem som använder Tyr-runan. Nordiska motståndsrörelsen har rätt att använda symbolen, den är till för alla oss av nordisk och europeisk härkomst, konstaterar Palmgren.

Palmgren riktar sig också till alla som relativiserar regimens attack på runorna med argument som att det bara är Nordiska motståndsrörelsen som kommer att drabbas av det. Snarare kommer ett runförbud att skapa incitament för att förbjuda fler runor och lagföra nordbor som använt sig av runor i andra sammanhang än ”nazistiska”, menar Palmgren.

Videon kom upp för några timmar sedan och har redan över 11 000 tittare och över tusen kommentarer. I kommentarerna är många bestörta över den svenska regimens försök att radera svensk och nordisk historia.


  • Publicerad:
    2019-05-22 13:50