Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#156: Live med “lönnmordsnazisten” från Sundsvall SWISH: 0727442865

Av Redaktionen, 2020-03-22
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt gästar den så kallade lönnmordsnazisten Peter Holm Radio Nordfront och berättar för första gången om den bisarra domen mot honom och tiden i fängelset. Dessutom mer om coronakrisen förstås.

I kvällens avsnitt kommer Radio Nordfront att få en exklusiv intervju med den så kallade lönnmordsnazisten, som i september 2018 dömdes till två år och sex månaders fängelse för bland annat grovt vapenbrott. För första gången någonsin kommer Peter Holm nu att berätta om det suspekta misstankarna som riktades mot honom, om den mediala hetsen, om domen och om hans tid på anstalt.

Dessutom kommer Radio Nordfront förstås att följa upp den pågående coronakrisen. Under dagen publicerades en artikel i ämnet av Anders Ärleskog Nordfront. Denna kommer att kommenteras, likväl som Jonas De Geers artikel i samma ämne samt mycket av det som hänt i Sverige och Europa under veckan.

Dessutom är Nicklas ”Nicke på stan” Norling tillbaka, denna gång i radioformat. Han har gett sig ut på Borlänges gator för att fråga folk vad de tycker om coronakrisen.

Missa inte det!

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg. Gästar gör Peter Holm.

Med tanke på att Peter Holm gästar uppmanar vi ikväll våra lyssnare att skänka en slant till honom istället för att donera till Radio Nordfront. Holm har familj och har suttit länge på anstalt, så passa på att visa solidaritet för en kamrat som fått offra mycket för sina åsikters skull. För att skänka en gåva till Peter Holm och hjälpa honom på fötter igen swisha till 072-7442865.

Veckans RN-mem:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på och läs de två artiklar som Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skrev om Peter Holm-fallet:

Medlem friad från anklagelse om förberedelse till mord trots lögn-rapport från SÄPO – del 1 av 2

Medlem friad från anklagelse om förberedelse till mord trots lögn-rapport från SÄPO – del 2 av 2

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#156: Live med lönnmordsnazisten från Sundsvall SWISH: 0727442865” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-03-22 15:38